Recep sonuçtan çok memnun

Kumtel Fırın Saat Ayarı Yapılamıyor

Kumtel Fırın Saat Ayarı Yapılamıyor
19 Ağustos 2024 17:12
Recep'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz bekliyorum tüketici hakkını koruduğunuz için teşekkürler”

Kumtel rustik bej cam ankastre fırın B66-SF2 fırını yeni kurulum yaptık. Davlumbaz ve ocakta sorun yok ama fırında sorun var. Saat ayarında kesinlikle saat ayarı yapamıyorsunuz. Fırının başında bekliyorsunuz. Zaten gelen servis elemanları da bu saati kullanmanız zor dedi.

31 Ağustos 2024 13:02

Kumtel rustik bej cam ankastre fırın B66-SF2 efendim geçtiğimiz günlerde yazdım fırından hiç mi hiç memnun değilim zaman ayarı ç a l ı ş m ı y o r daha nasıl anlatayım 3 kez servis geldi siz bu rustic modellerin zaman ayarını kullanamazsınız hep şikayet var dedi. Kumtel Gibi kurumsal bir firma neden bu ürünü piyasaya sürdü kullanan memnun değil Servis elemanları dahi saat ayarının kurulmasını bilmiyorlar ama Kumtel tüketiciyi korumuyor ürünün değiştirilmesini istiyorum gerekirse ücret farkı ödemeye razıyım ilginizi bekliyorum Saygılarımla.

20 Ağustos 2024 17:25

İlişikte görselini paylaştığım ürünün saat zaman ayarı sorunlu kullanılamıyor, yetkili servis bile çok zor kullanamazsınız dedi firmanın ürünü değiştirmesini istiyorum. Zaman saati dün saatlerce alarm verdi şalterleri kapattık açtık susmadı sonra sustu

20 Ağustos 2024 08:06 (Şikayetten 14 saat sonra)
20 Ağustos 2024 17:26

Beni şu ana kadar kimse aramadı yani şikayetim çözüme kavuşmadı

31 Ağustos 2024 13:04

İlginiz bekliyorum tüketici hakkını koruduğunuz için teşekkürler

Betül
01 Eylül 2025 20:38