Kumtel Fırın Kapak Bozuk Hava Kaçırıyor!

1 Destek
17 Kasım 2024 17:03

Kumtel ankastre Fırın B66 SF2 modeli. Servis kurulumu yaptığında kapak dikkatimi hemen çekti. Bu kapak oturmuyor dedim normal dediler gittiler. Bir iki defa kullandım her defasında hava kaçırdı. Tekrar servisi çağırdım biri geldi yalandan baktı normal dedi gitti. Ancak hiçbir fırının bu şekilde hava kaçırması normal değil. Uzun sürede pişiriyor Ve bu benim elektrik faturama yansıyor. Bir süre sonra dokunmatik ekran da bozulacak. Paramız çöp değil. Firmadan bu duruma acil çözüm getirmesini talep ediyorum. Ayrıca Ürünü Trendyol Boraks adlı satıcıdan aldım.

18 Kasım 2024 10:02 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sevgili müşterimiz ,Merve K. Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Kumtel ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Kumtel Müşteri İletişim Merkezi

23 Kasım 2024 09:10

Merhaba, Kumtel servisten gelen arkadaş contayı değiştirdi fakat sorun hala devam ediyor. Bu durumda ben artık bu firini iade etmek istiyorum. İki gün sonra dokunmatik ekran da bozulacak. Ayrıca ödediğimiz fazladan elektrik faturası da cabası olacak.

23 Kasım 2024 10:04
Eki aç

Son pişirmeden sonra bir de bu şekilde çekmeceye zarar verdi. Ben hiçbir Kumtel fırının bu şekilde çalıştığını düşünmüyorum. Bu bana gelen fırın kesinlikle arızalı. Firmadan iadesini veya sağlam bir fırın ile değişmesini talep ediyorum.

Tümünü Gör
Kumtel Fırın Hüsranı!

Kumtel FırınHüsranı!

Bulat
Kumtel Su Damlatma Ve Buharlaşma Nedeni İle Zarar Görme

Kumtel SuDamlatma Ve Buharlaşma Nedeni İle Zarar Görme

Songül
Kumtel Fırında Buharlaşma, Su Damlatma Sorunu!

Kumtel FırındaBuharlaşma, Su Damlatma Sorunu!

Songül
Kumtel Beyaz Ankastre Setin Fırın Camının Patlaması Ve Lakayıt Servis!

Kumtel BeyazAnkastre Setin Fırın Camının Patlaması Ve Lakayıt Servis!

Ssc
Kumtel Fırın Ateşleme Düğmesi Ve Kendiliğinden Düğme Atma Problemi

Kumtel FırınAteşleme Düğmesi Ve Kendiliğinden Düğme Atma Problemi

Yns
Kumtel Turbo Fırınımın Pervanesi Yok!

Kumtel TurboFırınımın Pervanesi Yok!

Zeynep

Öne ÇıkanKonular