Kelebek Mobilya'dan Ve Ankara Konya Yolu Şubesinin Bize Çektirdikleri

01 Ekim 2024 23:13

Kelebek Hardy koltuk takımı ve salon takımı aldık çok pişman olduk.
Kelebek Mobilya Ankara Konya yolu şubesinin (Memorial Hastanesi altı ) yaşadığım sorunlar sinsilesi
ilk olarak Çorum Kelebek Mobilya'dan hardy koltuk takımı siparişi verdik.
Sorun 1-Aldıktan sonra 2 ay sonra evimize gelmesine rağmen. Satın aldıktan 3 gün içerisinde koltuklardan 2 li olan modeli 3 lü yapmak istedik. Araç yükleme planına alındığı için bu değişiklik yapılamadı.
Sorun 2 - koltuk takımı geldi, koltukların oturma yerleri ile kol dayama kısımları nizami olarak yaklaşamıyordu. Sebebi imalat esnasında birleşme yerlerine gelen malzemelerin kimi yerde kabarık kimi yerde çökük olması sebebiyle, tam 3 defa kurulum ekibi geldi. En son yaklaştırma yapmak için vidaları sıkarken vida kırıldı. Vida öyle kaldı.
Sorun 4- ayaklar 4 adet vida ile koltuğa sabitlenmektedir. Bu vidaların 2 si koltuğun oturma yerlerine 2 adeti kol dayama altına gelmesi sebebiyle buralardaki eş imalat yapılamamasından ötürü ayaklar yamuk durmaktadır.

Sorun 5- Çorum da yaşadığımız sorun ve sorunlar sebebiyle bu sefer salon takımını Ankara'dan almaya karar verdik. Ankara'da Konya yolu Memorial Hastanesi altındaki şubesine gittik.
Özellikle belirterek Çorum'daki servis kurmayacak Ankara'dan sizin ekibiniz gelecekse satış yapın diyerek anlaştık. Yol masraflarını eklediler.
Fakat 45 gün iş günü dedikleri ürün 90 günde teslim oldu.
Ürün kurmaya bir baktık Çorum'daki arkadaşlar gelmiş hardy açılır kapalı hali 160 cm olan modelinden almıştık. Masanın mekanizmasının çalışmadığını kurulum ekibi fark etti ve rapor tuttu gitti.
Kurulumdan Tam 2 ay sonra 6 defa Çorum'dan Kelebek Mobilya Ankara Konya yolu şubesine gitmeme rağmen 6 defa telefon etmemize rağmen, yok yöneticimizin eşi hasta vb. Patron yok gibi sebepler ile oyalandık.
Gele gele üzerinde Doğtaş kıyafeti olan, Kelebek Mobilya şubesi sevkiyat elemanı olduğunu söyleyen elinde masa üst tablası ile geldi. Bize arızalı parça olarak bunu söylediler dediler. Ama açılır kapanır masa mekanizması sebebiyle masa üst kısımları tam birleşmemektedir. Kendisi bir de ben ayar yapmaya çalışayım diye müdahalelerde bulundular. Sonuç bu masa ayarı tam değil ama tamda olsa metal gıcırtısı gitmez bunun yapısının böyle olduğunu söylediler. Şu an Kelebek Mobilya'dan tek isteğim gelsinler mobilyalarını alsınlar benim paramı iade etsinler. Konya yolu Kelebek Mobilya işletmecisi personellerinin ve mağaza müdürünün verdiği sözden ve yaptığı satıştaki aksaklıklardan haberleri yok.

01 Ekim 2024 23:20 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Halil sonuçtan çok memnun

20 Temmuz 2023 19:47

Koltukta Sürekli Arıza Ve Servis Sorunları Yaşadık

14 Temmuz 2025 01:27
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 10:02

26 Ağustos 2023 12:15
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2025 20:16

Kelebek Mobilya Kategorileri