Musa sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 10:47

Elektrikli toz torbasız süpürge sadece 1 haftalık ürün. Karaca kalitesi sıfır, deneme hiç yapmamışlar. Şu haline bakın, almayı düşünen varsa ona göre alsın, dikkat ediniz. Kalite sıfır, yakışmadı bu markaya. Sadece 2 kere kullanıldı, ürünü hiç deneme yapmamışlar anlaşılan. Zira süpürgenin kol ağırlığını bağlantı kaldırmıyor, tasarım hatası, kalitesiz malzeme. 5000 TL de para verdim. Sokakta süpürülmüyor, para yazık.

Musa
21 Ekim 2024 11:57

Sıfırın altında puan olsa onu vereceğim de yok maalesef, elektonik olmadığından bilmem neden garantiye girmezmiş bu kısım. Dolayısıyla sineye çek diyor Karaca firması. Helal değil son kuruşuna kadar helal değil hakkım. Yazıklar olsun

Musa
23 Kasım 2024 12:18

Firmada hala ilgi sıfır, tümüyle insanlardan parayı alıp karşılığında bozuk sıkıntılı ürün verip tekrar umursamak adına kurulmuş bir firma Karaca. Adeta tiksindim markadan bir yetkili arar da özür diler ilgilenir falan asla olmadı keşke direk ürün vermeden para isteseler daha onurlu bir davranış olurdu düşünen varsa almayı, asla kapısına dahi uğramasınlar Karaca'nın net. Ürünü bir aydır araba arkasında gezdiriyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurdum üründen tiksindim en sonunda ürünü parçalayıp internette yayınlayacağım hakkım helal değil net.

20 Aralık 2023 16:04
Karaca Züccaciye Karaca Pişmanlıktır 4 Aydır Süpürge Tamir Olmuyor
Karaca Züccaciye Karaca Pişmanlıktır 4 Aydır Süpürge Tamir Olmuyor
Nurten sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 21:01
Aldığım Süpürge Ve Robot Kısa Sürede Bozuldu, Param Çöpe Gitti
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Vantuz Power Force Pro Hayal Kırıklığı

15 Ocak 14:11
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Ürünün Arkasında Durmuyor

14 Şubat 2024 11:55