Mihrimah sonuçtan hiç memnun değil

Kalitesiz Ürün Ve Zorlayıcı Servis Süreci

Kalitesiz Ürün Ve Zorlayıcı Servis Süreci
29 Ekim 2024 16:30

Karaca'dan çaycı aldım asla gülmedim. Konuşan çaycı. 2. Kez servise yollamam gerek ve MNG ile anlaşmalılar. MNG ise bana uzak. Ürün çalışmıyor ve bir senede 2. Kez aynı durum söz konusu. Üzerindeki yazı ve işaretlerin silinmesi de cabası. Bu kadar kalitesiz malzeme başka hiçbir yerde görmedim. Seneni solmadan sürekli arıza çıkaran bu ürün demek ki fabrikasyon sıkıntılı yenisini verin.

14 Aralık 2024 10:16

Bir daha Karaca alır misin deseler asla almam boyumun ölçüsünü aldım. Çaycım sürekli aynı hata sebebiyle garantisine yollandı bir sene 3 kere. Niye ürünün fabrikasyon hatalı yani defolu olduğu anlaşıldı. Bana iade ve değişim sunuldu. Ancak sorun ki yapılacak iade ödediğim miktar. 1600e aldığım çaycı 4 bin olmuş. Hala neyin kafasindalar. Değişim için de basta birebir değişim yapılacaktı. Stokta yok denilip 2 adet muadil sunuldu. Biri 3.500 TL'lik ustu cam ki benim ikisi de celikti. Diğeri de alt hazne 1.5 litre ki benim 1.9 du. Ben niye Karaca alayım niye bu adeletsizlikle uğraşayım.! Karaca 4 in 1 verin o da 4 bin dedim buna değişim ekibi karar verir dediler. Maalesef sonuç çaycısız ve sıkıntılı bir çaycının süründürmesiyle gecen günler

Nihal sonuçtan memnun

10 Ocak 2025 14:28
"Urunu iade aldığınız için teşekkür ederim sorunum çözüldü ama yine de Karaca'dan tekrar alışveriş yapmayı düşünmüyorum bu ürün ve iade için bu kadar çabalamam karacaya yakışmadı. Müşteri temsilcilerinize Teşekkür ederim gayet naziklerdi."
Karaca Çaycı: Hayal Kırıklığı Ve Sürekli Arızalar
Karaca Çaycı: Hayal Kırıklığı Ve Sürekli Arızalar
Fahri sonuçtan çok memnun

21 Şubat 2025 16:46
"Çok memnun kalmamak la birlikte bıkıp usanmışlığın verdiği karar sadece"
Tekrarlayan Arızalarla Mücadele
Seher sonucu yetersiz buldu