Kübra sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 12:42

Eylül 2022 tarihinde Hatay İskenderun İstikbal bayisinden Talia Koltuk Takımının lacivert-gri (3'lü koltuklar keten, 2 berjer ise kadife kumaştır) rengini aldık. Bir buçuk yıl içinde 3'lü gri keten koltuklarda yoğun şekilde boncuklanma oluştu. Ve İstikbal servisinin yaşattığı mağduriyetlerden ötürü şikayetçiyim.
1. Boncuklanma sorunu için servise ulaştık ve 10 gün içinde tarafımıza geleceklerini söyleyip kesinlikle tam gün ve saat belirtmediler. 10-15 gün sonra geldik, kapının önündeyiz diye aradılar. Ne öncesinde bir randevu ne de bir bilgilendirme yapmadan direkt gelmişler ve çalışan insanlarız, o sırada evde değiliz. Maksimum 15 dakikaya gelebilirim dediğim halde bekleyemeyiz diyerek çekip gittiler. Bununla alakalı genel merkezle görüştüğümüzde 'servis politikamız bu' denildi ve kestirip atıldı.
2. Servis uzun uğraşlar sonunda eve gelebildi ve 2 adet 3'lü koltuk için kumaş değişimi onayı verdiler ve tekrar aynı kumaşı seçmememiz şeklinde uyararak kumaş seçmek üzere bayiye yönlendirdiler. Bayiye gittiğimizde zaten bu Diana kumaşın çok şikayet aldığını, İstikbal'in hatalı ürünü olduğunu ve kaldırıldığını söylediler. Yeni kumaş kataloğunda ise nubuk bir kumaşa yer verilmişti. Biz bu kumaştan değişim sağlarsak, daha 1.5 yıl olmuş parasını verip aldığım koltuklar berjerler ayrı, 3'lüler ayrı telden, alakasız bir koltuk takımına sahip olacağım neden İstikbal'in kendi hatalı kumaşı yüzünden. Berjerleri değiştirmek istiyoruz dediğimizde, ücretsiz yapamayacaklarını söyleyerek berjer başına 15 bin TL para istediler. Sözde bize özel indirim yapacaklarını iddia ederek 10 bin TL'ye indirdiler. Ve asıl konu şu: bu berjerler mağazada 7 bin TL'ye satılıyor. İstikbal genel merkez ve servis dalga geçer gibi tanesi 7 bin TL'ye satılan (internet ve mağaza satış fiyatı kontrol edebilirsiniz) koltuğun kumaş değişiminin tanesine 10 bin TL istiyor. Bunu belirttiğimizde ise 'siz bize yalancı mı diyorsunuz' diyerek müşteriyle hiç hoş olmayan kaba konuşmalar içerisine giriliyor. Şu kadarını söyleyeyim, İstikbal'den bir daha asla ve asla alışveriş yapmam ve çevremde ulaşabildiğim kim varsa yapmasına engel olurum. Kesinlikle tavsiye edemem ve bu yalan yanlış tutarsız rakam ve beyanlar için Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım. Bilgilerinize!

05 Ağustos 2024 12:45 (Şikayetten 2 dakika sonra)

05 Ağustos 2024 13:35

Aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Dönüş yapacaksınız da ne zaman kaç günde hangi saatlerde otomatik mesaj yollayıp geçiştiriyorsunuz servis ayrı belirsizlik siz ayrı. Herkesin zamanı değerli ve siz bu zamanı sadece boşa harcıyorsunuz!

05 Ağustos 2024 13:48
istikbal-ve-servisi-magdur-etti-1.jpg

Söz konusu kumaş değişimine önce 15 bin tl, sonra sözde bize özel indirimle 10 bin tl fiyat verilen berjerin an itibariyle internet satış fiyatı!

05 Ağustos 2024 14:56

05 Ağustos 2024 16:04
istikbal-ve-servisi-magdur-etti-1.jpg

Evet iletişime geçtiniz, bu defada şikayetime istinaden kumaş değişimine 2 berjere 15 bin tl fiyat verdiniz şaka mı yapıyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz siz müşteriyle 2 berjeri dışarıdan satın almak istesem 14 bin tl tutar siz bize 15 bin TL'ye yapabiliriz diyorsunuz ve unutmayın ki tüm bunlar sizin kumaşınızın kalitesizliği nedeniyle yaşanıyor. Gerçekten bir daha İstikbal mi asla. Böyle bir firma böyle bir şirket politikası olamaz. Okuyanlara da tavsiye Kesinlikle, İstikbal e asla...

05 Ağustos 2024 16:46

Hiçbir çözüm yok sadece otomatik cevaplar ve aynı şeyi tekrar etmeye devam ediyorsunuz. Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayetimi gerçekleştirdim. Umarım başka insanlara bu mağduriyeti yaşatmazsınız!

14 Ağustos 2024 15:31

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

14 Ağustos 2024 17:05

Evet verdiğiniz numarayı aradım aynı şeyler tekrar ediliyor. Aynı şeyleri tekrar etmek için aramayın artık, çözüm memnuniyet sıfır.

Serpil
Serpil

Kübra hanım merhaba bende talia koltuk takımı aldım keten tiftikleme ve potlaşma var 7 ay oldu henüz şubeyle görüşmedim ama kumaş değişimine ekstra ücret istemeleri şaşırtıcı ben aldığımda sordum kumaşıyla ilgili bir sorun yaşamazsınız ürün garantili dediler ama anladığım kadarıyla siz mağdur olmuşsunuz sonuç ne şimdi çözüldü mü sorununuz. Ben pişman oldum aldığıma...

Hülya
Hülya

Satana kadar arkasındalar sattıktan sonra müşteriyle dalga geçer gibi cevaplar 2 yıl garanti veriyorlar oda sözde hiçbir şeye sahip çıkmıyorlar herkes mağdur 😔

Sinem
Sinem

Merhaba bende aynı takımı aldım ve henüz bir yıl dolmadan aynı tüylenme sorununu yaşıyorum siz bir sonuç alabildimiz mi

Kübra

Kesinlikle bir sonuç ya da çözüm yok, pişmanlık...

Akile sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2025 23:22
İstikbal Koltuk Takımında Kumaş Sorunu Ve Yetersiz Servis
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 11:47
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Takımı Renk Attı, Çöktü: Servis Sorunu Çözmüyor!

27 Ekim 2025 20:04

İstikbal Kategorileri