IKEA Mağazasında Yaşanan Sorun

Serap
10 Haziran 2023 17:47

IKEA Ankara Anatolium mağazasından 8 Haziran 2023 tarihinde kıvık kanepe kılıfı satın aldım. Alırken kılıfları tek başıma değiştiremeyeceğimden montaj işlemi satın almak istediğimi görevli arkadaşa söyledim. Bana kasada 324 lira 90 kuruş ilave mobilya montajı ücreti ödettiler.

Cumartesi günü içinde bana randevu verdiler ancak randevuya gelmeden önce aradılar ve benim ödediğim ücretin montaj de montaj olarak ödenmediği bu nedenle aradaki yaklaşık 3500 liralık farkı ödediğim takdirde koltuğumun kılıflarını takacaklarını söylediler.

IKEA Ankara mağazasından i** bey ile görüştüm kendisine durumu izah ettim ve koltukla ilgili detaylı bilgiyi bana satış yapan arkadaşa anlattığımı onun beni bir şekilde yanılttığını ve iki gün boyunca servis beklediğimi bugün de tamamen hüsrana uğradığımı söyledim. IKEA mağazasının bu yaptığı yanlışlıktan dolayı özür dilemesini talep ediyorum ayrıca satıştaki görevlilerin bu hususlarda uyarılmasını istiyorum.

10 Haziran 2023 21:27 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimimize iletilmiştir, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, IKEA Müşteri Hizmetleri

Harun
19 Eylül 2023 19:09
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
25 Eylül 2023 14:04