Salih sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Pişmanlıktır. İnanılmaz Pişmanım

Doğtaş Pişmanlıktır. İnanılmaz Pişmanım
18 Nisan 2024 11:20

Doğtaş pişmanlıktır.
Aşağıda Doğtaş'a yazdığım fakat cevap alamadığım yazıyı paylaşıyorum.
Firmanızda belki bir sorumluluk sahibi yönetici vardır diye yazıyorum. Belki kendisini benim yerime koyar ve düşünür diye yazıyorum.
2023 Temmuz ayından itibaren Doğtaş’tan yaklaşık 300 bin liralık alışveriş yaptım.
Almış olduğum tüm ürünlerin tamamına yakınında sorun yaşadım.
-Yemek masası üst tablası defolu geldi, montajı yarım yapıldı, tehlikeli olarak 2 ay evimde bekledi
-Sandalye defolu geldi -yatak odası karyola eksik geldi, bir aydan fazla bekledim-6 kapılı dolap sorunlu geldi, montajda hasar verildi, sorunum 2-3 defa incelem sonucu 5 ay sonra giderildi -yemek konsolu sorunlu geldi tamirimi kendim yaptım -köşe takımı modülü fabrika hatalı geldi, servis aldı ve tamir edemediği gibi ahşabına zarar verip geri getirdi -kitaplık ile ilgili sorunu aşağıda belirteceğim
-kurulum ekibi ile ilgili yaşadığım sorunları yazmıyorum bile, kötü işçilikler var.
Ekim ayında aldığım Alcatraz kitaplık aralık ayında tüm parçaları defolu olarak tarafıma geldi. Devamında Şubat ayında yanlış parçalar geldiği için yine kurulum yapamadık. Tekrarında mart ayın sonunda yine rafları yanlış fabrika çıkışı sebebiyle tarafıma ulaştı. Ön demirler mağazada ve katalogda sol taraftaydı. Son gelen üründe fabrika vida yerlerini sağ tarafa açtığı için rafların sağ tarafa kurulması mecburi oldu. Sola yani olması gereken tarafa kurdursaydı sağda rafta boşta vida delikleri olacaktı. Tamamlayıp yerine koyunca ters ve kötü bir görüntü ile karşılaştık. Ve bende Doğtaş'ın bana verdiği yorgunluk ile değiştirebilirim düşüncesiyle forma imza attım. Aynı gün mağaza çalışanı ile görüştüm. Ertesi gün müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetlerini arayıp yaşadığım sorunu anlattığımda şöyle bir cevap aldım. Kurulum yaptığınız için bir işlem yapamıyoruz. Kurulum yaptırmayacaktınız. Şimdi soruyorum size basit bir 10 bin liralık kitaplığı bana 5 ayda üç defa hatalı olarak gönderen Doğtaş hata yapmadı ama benim yaptırmış olduğum kurulum işi hatalı olduğumu gösterdi öylemi?
Evime taşınalı bir sene olmadı, işinizi süper yaptığınız için, benden sonra evime en çok giren kişilerin Doğtaş servis ekibi olduğunu bilmenizi isterim.
Ben bunu değiştirmek istedim ve kurulum yapıldığı için olmaz yanıtını aldım. 5 ayda 3 defa yanlış ürün gönderildi sorun yok. Hatta kurulum yaptırmasaydım belki 3-5 ay dahada uğraşacaktım. Ama hatalı olan yinede benim öyle mi?

18 Nisan 2024 11:30 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Salih
Salih
24 Nisan 2024 22:51

Sorumsuzca personelin çalıştığı Doğtaş firması şikayetlerimizi bile dikkate alıp aramıyor. Bu firmadan alıpverş yapmayın

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Mobilya 2 Aydır Kurulumu Bitiremeyen, Sorumsuz Firma!

24 Ekim 2023 09:54
Doğtaş Mobilya 2 Aydır Kurulumu Bitiremeyen, Sorumsuz Firma!
Onur sonuçtan memnun değil

Doğtaş Pişmanlıktır! Defolu Ürün Ve Uzayan Teslimat/kurulum Süreci...

01 Nisan 2024 13:42
Emine sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 18:48
Doğtaş'ta Bitmeyen Sorunlar Serüveni
Selin sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 10:11
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 21:29

Doğtaş Mobilya Kategorileri