Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 21:29

01 Kasım 2022'de satın aldığım ve 05 Aralık 2022 tarihinde teslim edilen Doğtaş Mobilya'dan aldığım yatak odası takımı ile ilgili yaşadığım kötü deneyimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu süreçte müşteri memnuniyeti adına hiçbir çaba sarf etmeyen Doğtaş Mobilya, müşteri haklarına saygısızlıkta sınırları zorladı.

Aldığım ürünlerin sorunları sadece defolu ürünlerle sınırlı kalmayıp, eksik parça, bozuk ayna, çizik kapaklar ve çalışmayan kapılar gibi temel hataları içeriyordu. Ancak bu yaşanan mağduriyetin yanı sıra Doğtaş Mobilya'nın müşteri hizmetleri ve servis ekibi tarafından gösterilen ilgisizlik ve vurdumduymazlık, yaşadığım bu süreci daha da kabusa çevirdi.

Yaşanan Sorunlar:

1. Yatak başlığı defolu ve yırtık geldi. Üç adet başlık değiştirildi, ancak yataktan çıkan ses için değişim talebine olumlu yanıt alınamadı.
2. Dolap kurulumu esnasında 'dolap kapak üst kapak üstüne iç içe geçmemesi için aparat gelecek' servis raporuyla eksik parça tespit edildi ve bu eksik parça nedeniyle sürgülü dolap kapakları, yerinden çıkarak frensiz bir şekilde kayarak birbirine çarptı, dolayısıyla hasar aldı. Kurulum bu aşamada yarıda kaldı ve servis ekibi, eksik parçanın gelmesi gerektiğini belirterek ayrıldı. Ancak eksik parça gelmediği sürece sorunun çözülemeyeceği ve tamamlanamayacağı konusunda bilgi verilmişti. Böylece ayna bozuk, kapaklar çizik, kapısı frensiz ve kapanma sorunu olarak teslim edildiler. Mağduriyetimizin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen sorun hala çözülmedi.

Mağduriyetin Artan Boyutları:

1. Mağaza müdürü bireysel olarak çaba gösterse de, mağazanın tadilatta olduğunu ve bugüne kadar olan yardımları müşteri hizmetleri yerine kendi personelleri ile çözmeye çalıştığını belirtti.
2. Personeller eksik parça taleplerine kayıtsız kaldı ve sorunları çözme konusunda umursamaz bir tutum sergiledi. Kurulum tamamlanmadığı halde servis talep etmek zorunda kaldık ve 'lütfen bitmeyen işinizi tamamlayın' denildi ve her defasında yapılmadan ayrıldılar.
3. Son gelen personel raporların eksik olduğunu, faturaları bulamadıklarını ve eksik malzemenin gelmeyeceğini, bundan sonra ararsanız garanti dahilinde de olsa her işlem için ücret alacaklarını, parçanın gelmeyeceğini ve kurulum işleminin tamamlandığını söylediler. Birkaç gün sonra hukuksuz bir şekilde 'sorununuz çözülmüştür' mesajı gönderdiler.

Çözüm Talepleri:

Mağduriyetimizin giderilmesi adına ürünlerin derhal değiştirilmesi veya sorunların en kısa sürede çözülerek kurulumun tamamlanması talep edilmektedir.

20 Aralık 2023 21:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)
21 Aralık 2023 11:54

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

21 Aralık 2023 14:01

Aradıklarında telefonda hatta bir görüşmem vardı. Kısa bir aramadan sonra kapattılar. Ve buna istinaden "aradık ve ulaşamadık, dosya şikayetiniz kapanmıştır" diye mesaj geldi. Bu nasıl anlayış ya. Bu mu çözüm anlayışınız. Hakkımı hukukta arayacağım sanırım

22 Aralık 2023 19:15

Şu ana kadar ne arayan ne ilgilenen oldu. Konuyu Tüketici Mahkemesi'ne taşıdık. Gelen son personelin de eksik parça gelmediği halde kendi şirketi aleyhine karar verip sizin için mağaza rapor tutmamış deyip bundan sonra her aradığınızda ücretli geleceğiz demesi, sorun çözülmeden çözüldü diye mesaj yollayan bu şirket hakkında ayrı bir hukuki süreci de başlatacağımı bildiririm. Sakın Doğtaş almayın çünkü satış sonra hizmetleri yok.

13 Ocak 2024 11:04

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

13 Ocak 2024 11:22

Sorunum çözümü ve ürünün değiştirilmesi için bilgi bekliyorum

15 Ocak 2024 14:32

Müşteri yetkilisi Şikayetvar anketine "Eğer ankete beş yıldız verirseniz ürünü değiştireceklerini anketine bir yıldız verdiğim için değişim talebi isteğime onay verilmeyeceğini" söyleyerek beş yıldız yapmam için zorladı ve "ürünü değiştireceğiz sonra isteğinizi yapmazsak anketi tekrar güncelleyip isteğimi verebileceklerini. Bütün şikayetlerimin 20 Ocak tarihinde silineceğini bu tarihe kadar işlemi yapmam gerektiğini söyleyerek anketleri maniple ediyorlar. Lütfen bu sitenin yetkilileri de bu duruma müdahale etsinler. Olayım artık mahkemede

İrem
İrem

Bir sene önce ben de mağdur olmuştum. Baza satın almıştım ve yaklaşık 4 ay sonra teslim etmişlerdi, onda da bazanın bir tarafı kırık geldiği için kurulumu kabul etmeyip geri yollatmıştım. Ürün iadesi talep ettim ancak kabul etmediler. Biz de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk ve Hakem Heyeti bizi haklı buldu. Siz de yasal yollarla hak arayabilirsiniz, çok geçmiş olsun.

Muhammet

Teşekkürler, bilerek Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmamız için ilgilenmiyorlar. Olay artık yargıda. Hiç başvuru yapmayanlara üzülüyorum. Bu durumu Doğtaş kullanıyor. Bu arada kendileri de satış sonrası hizmetin ve kayıtların tutulmaması ve programlarındaki problemin farkındalar. Eğer mağazalar kendi elemanlarını gönderirse yırttınız ki o da bir yere kadar. Eğer Horoz Lojistik ile çalışıyorlar ise ve mağazalarını git gide kapatıyorlar ise yandınız demektir

29 Mayıs 2024 13:26
Doğtaş Kusurlu Parça Mağduriyeti
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 16:26
Doğtaş Mobilya'yı Bir Daha Asla Tercih Etmem
Emre sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 14:47
Doğtaş Mobilya Kategorileri