Doğtaş Mobilya Defolu Ürün Gönderdi.

29 Haziran 2024 20:341.097

Doğtaş Mobilya Ankara Etimesgut şubesinden 93 bin liraya almış olduğumuz koltuk ve yemek takımı defolu olarak teslim edildi. Berjeri maket bıçağı ile açarken yırtmışlar. Konsolu çatlatmışlar. Çekmeceleri orantısız takmışlar. Biz kontrol etmeden kaçar gibi evden çıktılar. Ayrıca üçlü koltuktan oturup kalktıkça tuhaf bir ses geliyor. Mağaza bu sorunlarla ilgilenmediğini müşteri hizmetlerini aramamız gerektiğini söylüyor. Müşteri hizmetlerini aradık ancak sorunumuzu çözmediler.

29 Haziran 2024 20:40 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

2 Temmuz 2024 21:07

Hala görüşme sağlanamadı. Sadece iletişime geçeceğiz diyerek mesaj atıldı. Biz daha kaç gün bekleyeceğiz.

4 Temmuz 2024 13:11

Dün öğleden sonra telefonla aradılar. Bugün için geleceklerini belirttiler. Bugün bir saat önce Doğtaş servisinden geldiler. Tespitleri yaptılar, notlarını aldılar ve defolu olan ve montaj hatası olan ürünleri kontrol ederek bizimle hemfikir oldular. Firmaya ileteceklerini belirttiler. Montajcıların yırttığı berjer için kumaşın geleceğini, montajcıların çatlattığı konsol için yedek parçanın geleceğini belirttiler. Üçlü koltukta fabrika hatası olduğunu tespit ettiler. Konsolu orantısız yapan montajcıların hatasını kontrol esnasında düzelttiler. Montaj ekibine kıyasla çok daha ilgili ve özenlilerdi. Kendilerine teşekkür ederim. Umarım diğer ürünlerimizdeki mağduriyetimizde kısa zamanda giderilir. O durumlarla ilgili unsurları da buradan belirteceğim.

10 Temmuz 2024 11:08

Servis tespitinden sonra arayan ilgilenen olmadı. Servis mağaza ile iletişime geçebilirsiniz demişti ancak mağaza ilgilenmiyor. Etimesgut Doğtaş Mobilya hem defolu ürün gönderiyor hem de konu ile ilgilenmiyor. Müşteri hizmetlerini biz aradığımızda altyapı çalışması var diyor ancak kendileri bizi aynı numaradan arıyor biz onlara onlar istemediği sürece ulaşamıyoruz.

10 Temmuz 2024 11:12

Acaba daha kaç gün mağdur olarak bekleyeceğiz?

10 Temmuz 2024 12:34

Etimesgut Doğtaş Mobilya ürünleri satarken gösterdiği ilgi ve alakayı ürünleri defolu gönderdiğinde de gösterse keşke de bizleri mağdur etmese bu şekilde.

10 Temmuz 2024 16:03

Defolu ürünlerinizi değiştirmeniz için hala bekliyoruz.

11 Temmuz 2024 10:53

Bugün de arayan ve ilgilenen olmadı. Hala mağduriyet devam ediyor. Etimesgut Doğtaş Mobilya.

12 Temmuz 2024 09:47

Etimesgut Doğtaş Mobilya bugün de konu ile ilgilenmedi. Mağduriyetimiz Doğtaş Mobilya ile kesintisiz devam ediyor.

12 Temmuz 2024 17:01

Gerçekten Doğtaş Mobilyadan ürün aldığımız için pişmanız. Mağduriyetimiz haftalardır devam ediyor. Etimesgut Doğtaş Mobilya ilgilenmemeye devam ediyor.

16 Temmuz 2024 22:02

Doğtaş servisi günlerdir geri dönüş yapmadı. Sürekli oyalandığımızı hissediyoruz. Bizi neden bu şekilde mağdur ediyorsunuz. Ankara Etimesgut Doğtaş Mobilya konu muhatabı olmadığını belirtiyor. Servis mağaza ile iletişim sağlayın diyor. Müşteri hizmetlerinden servis gelecek deniliyor ama gelen yok. Profesyonel olmayan durumlarla karşılaşıyoruz. Daha kaç hafta bekleteceksiniz onun bilgisine sahip olalım en azından.

18 Temmuz 2024 11:27

Doğtaş Mobilya müşteri Hizmetleri ile tekrar görüşme sağladık ve ilgisizlik devam ediyor.

29 Ağustos 2024 18:09

45 gün sonra gelip ürünleri değiştirdiler fakat 3lü koltuk tekrar defolu geldi. Oturup kalktıkça koltuktan ses geliyor sanki poşet üzerine oturuyormuş gibi bir ses. Önceki gelen 3lü koltuktaki gibi aynı.

Doğtaş Mobilya'da Teslimat Ve İletişim Sorunları

27 Aralık 2024 18:20846

Doğtaş Mobilya mobilyadan ağustos 2024de Ankara Etimesgut şubesinden salon takimi ve gardırop aldık. Adresimizin Çorum o...

19 Ekim 2024 15:381.428

Ankara Etimesgut Doğtaş şubesinden 30.09.2024 tarihinde koltuk takımı aldım...

20 Mayıs 2025 08:19507

"Şikayetim giderildi... İlginiz için teşekkür ederim"

Yeni Alınan Doğtaş Koltukta Rahatsız Edici Sesler Ve İletişim Sıkıntısı

17 Haziran 2025 15:36969

"''Doğtaş'a teşekkür ediyorum. Firma tarafından geri dönüş yapıldı dün itibariyle koltuğumuz aynısıyla birebir değiştirildi. İnşallah bundada sorun yaşamayız''"

Doğtaş Mobilya Eksik Ve Hasarlı Ürünler Gönderdi

5 Eylül 2024 14:39930

"Süreçle yakından ilgilenen Bestem hanıma teşekkürler"

Tümünü Gör

Ahmet
Doğtaş Mobilya Koltuktaki Kötü Malzeme Kullanımı

Doğtaş MobilyaKoltuktaki Kötü Malzeme Kullanımı

Filiz
Doğtaş Mobilya Milena Koltuk Takımı Hüsranı!

Doğtaş MobilyaMilena Koltuk Takımı Hüsranı!

Zeynep
Doğtaş Nicole Koltuk Sıkıntısı!

Doğtaş NicoleKoltuk Sıkıntısı!

Derya
Doğtaş Koltuk Tek Ayağı Kısa İmalat!

Doğtaş Koltuk TekAyağı Kısa İmalat!

Tc Akay

Öne ÇıkanKonular