Duhannur sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2024 15:42

Yaklaşık 3-4 ay önce Doğtaş'tan çeyiz için nakit para vererek mobilya aldım. Almadığım ürünlerin parası nakit olarak ödendi. Sipariş verdikten kısa bir süre sonra yemek masasının 2 sandalyesinde indigo rengini krem rengiyle değiştirmek istediğimi söyledim aldığım yere. Söylediğim gün sandalyelerin üretim aşamasında olduğu söylendi buna rağmen Olmayacağını ancak fabrikaya mail atacaklarını söylediler ve fabrikadan ret geldiği söylendi. Aldığım yerdeki müdür sandalyelerin rengini kendisi dışarıda bir yerde değiştireceğini ancak garanti dışına çıkacağı söylendi buna rağmen kabul ettik. 8 ağustosta bütün ürünler teslim edildi ancak 2 sandalye ortada yoktu. Renk değişikliği yapılıp öyle gönderileceği söylendi. Bugün 11 Eylül de 2 sandalyeyi aynı şekilde renk değişimi yapılmadan servis getirdi. Bir kutunun içinde de kumaş göndermişler daha sonra alınıp renk değişimi sağlanacak denildi. Ben 1 aydan beri renk değişimi için bekliyorum ve düğünüme 1 hafta kaldı. Gelen sandalyeleri kabul etmedik gelen servisle geri gönderdik. Sandalyelerimin garanti dışına çıkmadan renk değişiminin sağlanmasını talep ediyorum. Bu mağduriyetimin de bir an önce giderilmesini istiyorum.

11 Eylül 2024 15:50 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Duhannur
16 Eylül 2024 16:12

Ürünleri kısa zamanda teslim edildi ancak kusurlu olarak geldi. Sandalyenin bir ayağı kısa ve sallanıyor.

03 Ekim 2024 11:11

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Duhannur
31 Ekim 2024 11:20

Hilal Hanım süreçle yakından ilgilendi. Kendisine teşekkür ederim.

Sinem sonuçtan çok memnun

Sinem
25 Ağustos 2023 12:30

Yanlış Renkli Sandalyeler Ve Çözülmeyen Mağduriyet

Ayşe
04 Kasım 22:25
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Bend Yemek Takımı: Teslimattan İtibaren Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Servis Deneyimi

06 Mayıs 08:02
Bihter sonuçtan hiç memnun değil

Bihter
28 Mayıs 16:46