TKM 9961 L Telve iade ve değişim

8 Şikayet
Perihan sonuçtan hiç memnun değil

İlk Kullanımda Arızalanan Kahve Makinesine Çözüm Bulunmuyor

30 Nisan 2024 20:07
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
26 Aralık 2023 20:28

"27 Aralık tarihinde tarafıma ulaşan müşteri temsilcisi Burak Bey teknik servisi evime yönlendirdi. Teknik servise ürünümü 27 Aralık tarihinde teslim ettim. 9 Ocak tarihinde de ürünüm teknik servis tarafından tarafıma teslim edildi. Sorunlu cezveler yerine yenileri sipariş verilmiş ve yenilenmişti. Kahvedeki acı tat yapılan teknik müdahale ile giderilmişti. O yanık tat gitmiş yerine lezzetli kahve yapan bir makineye dönüşmüştü. Teknik serviste cihazımın seri numarası ile yapılan sorgulama sonucu 2023 Ocak ayı üretimi olduğu bilgisi verildi. Bazı makinelerin su haznesindeki kulp meselesini sorduğumda eski üretim olan cihazın kulplu olduğu yeni serinin kulpsuz olduğu dolayısıyla da cihazımın yeni seri olduğu bilgisi verildi. Velhasılıkelam süreci baştan sonra Arçelik firması ve temsilcileri güzel yönetti Müşteri memnuniyetini önemsemeleri, ufak tefek aksaklıkları çözme konusunda dahi hızlı ve çözüm odaklı aksiyon alışları beni bir müşteri olarak memnun etmiştir Tüm bu süreci özenle takip edip sorunumun çözümü konusunda çalışmaları için yetkili servisten Ahmet Arıbaş beyefendiye ayrıca teşekkür ediyorum."

Çiğdem sonuçtan çok memnun

Arçelik Telve 9961 B Hatalı Ürün İle İlgili Aksiyon Almıyor Oyalıyor

Çiğdem
13 Aralık 2023 16:39

"Marka cihazını yenisiyle değiştirdi. Çalışanlar ilgiliydi. Fakat direk makineyi üreten mühendislere sesleniyorum. 1 ses sıkıntısını çözmeliler. Çünkü stabil şekilde her makinede bu ses yol diyemeyiz kafasına göre bazılarında var bazılarında yok. 2 fincana eksik su bırakma olayını acilen çözmeliler. Yeni nesil olarak tanımlayabileceğimiz kahve fincanları 100 ml sizin makinenizde büyük fincan için max 80 ml su bırakıyor bu ayarlamayı yapmak bu kadar zor olmamalı makinenin yazılımını acilen güncellemeniz gerekli. Teşekkürler..."

Arçelik Telve 9961 B Hatalı Ürün İle İlgili Aksiyon Almıyor Oyalıyor
Zehra sonuçtan çok memnun
Zehra
28 Kasım 2023 18:43
Zehra Şikayetini Yayından Kaldırdı
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
05 Nisan 2023 16:09
Arçelik Kategorileri

Marka Profili

Arçelik 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %98

Su Bitme Emniyeti exist
Kablosuz Kullanım exist
Su Seviye Göstergesi exist

Marka Profili

Arçelik 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %98
Marka Karnesini Gör