Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
26 Aralık 2023 20:28
Zeynep'in Teşekkür Mesajı
“27 Aralık tarihinde tarafıma ulaşan müşteri temsilcisi Burak Bey teknik servisi evime yönlendirdi. Teknik servise ürünümü 27 Aralık tarihinde teslim ettim. 9 Ocak tarihinde de ürünüm teknik servis tarafından tarafıma teslim edildi. Sorunlu cezveler yerine yenileri sipariş verilmiş ve yenilenmişti. Kahvedeki acı tat yapılan teknik müdahale ile giderilmişti. O yanık tat gitmiş yerine lezzetli kahve yapan bir makineye dönüşmüştü. Teknik serviste cihazımın seri numarası ile yapılan sorgulama sonucu 2023 Ocak ayı üretimi olduğu bilgisi verildi. Bazı makinelerin su haznesindeki kulp meselesini sorduğumda eski üretim olan cihazın kulplu olduğu yeni serinin kulpsuz olduğu dolayısıyla da cihazımın yeni seri olduğu bilgisi verildi. Velhasılıkelam süreci baştan sonra Arçelik firması ve temsilcileri güzel yönetti Müşteri memnuniyetini önemsemeleri, ufak tefek aksaklıkları çözme konusunda dahi hızlı ve çözüm odaklı aksiyon alışları beni bir müşteri olarak memnun etmiştir Tüm bu süreci özenle takip edip sorunumun çözümü konusunda çalışmaları için yetkili servisten Ahmet Arıbaş beyefendiye ayrıca teşekkür ediyorum.”

Ürünü aldığım günden beri tek cezvesinin vida kısmı paslıydı. Bu duruma canım sıkıldı ama sorun etmedim. Her zaman içtiğim marka kahveyi inanılmaz acı bir tatta adeta yakarcasına pişiriyordu kahvemi değiştirip daha soft bir kahve alarak bu sorunu da ötelemek istedim. İnternette cihaz ile ilgili yorum ve şikayet araması yaparken cihazımın su haznesinin kulbunun olmadığını fark ettim. Meğerse yeni seri su haznesi kulplu imiş. Acı kahve sorunu da eski seride sıkça yaşanılan bir sorunmuş. Bugün de canımı sıkan diğer bir problemle artık yeter dedim. O kadar para verip aldığım ve hassasiyet göstererek kullandığım makinemin diğer cezvesinin tabanında kaplamanın soyulmaya başladığını gördüm. Bu cezveler elde ve yumuşak süngerle yıkanıyor. Daha 2 ay bile olmadan bu kadar sorun çok fazla oldu. Ben ilk çıkan eski telvenin popülaritesine güvenerek ve satıcının yeni teknolojiye yönlendirmesine güvenerek bu cihazı hayat pahalılığının pik yaptığı şu zamanda alarak bu kadar sorun yaşamamalıydım diye düşünüyorum. Şimdi makineden iyice soğudum. Daha borcunu ödüyorum ama bunca sorunla da uğraşmak zorunda kalıyorum. Ben yerli malı yurdun malı dedim. Arçelik'in bu sorunu çözmesini rica ediyorum. Cihazımın son çıkan seri ile değişimini talep ediyorum. Zaten alalı 2 ay olmadı. Bana yeni fiyatlandırma ile eski seri satılmış. Kulplu ve yeni kalibre cihazınız ile değişim sorunumu çözecektir. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak iade talebinde bulunacağım.

27 Aralık 2023 10:11 (Şikayetten 13 saat sonra)
Zeynep
11 Ocak 2024 11:38

Gözde
23 Haziran 2024 17:15
Arçelik Telve İkinci Kalite Yedek Parça Tedariği
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 12:14
Elanın sonuçtan çok memnun

Elanın
29 Ağustos 2024 12:19
"Arçelik teşekkürler"
Didem sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 12:06

Nurcan