Kırklareli Arçelik Akar Teknik Servisi

Muhammed
Muhammed
Arçelik
15 Eylül 2023 00:30710

Arçelik Bulaşık makinesini Servise gönderiyoruz İşini düzgün Yapmıyorlar. 3 aydır bulaşık makinemiz servise gidip geliyor ve her gittiğinde bir parçalar değişiyor ama sorunumuz hala aynı. Distribütif kart dediler 1000 kusur tl değiştirdik, ana kart dediler 1200 TL değiştirdik şimdi de kazan mekanizması delik değişecek 3500 TL diyorlar. Nedense sorunumuz hala aynı 3 ay önceki sorunla aynı. Onca paramızın gittiğine mi yanalım mağdur olduğumuza mi.

14 Eylül 2023 17:24

Arçelik Bulaşık makinesini Servise gönderiyoruz İşini düzgün Yapmıyorlar. 3 aydır bulaşık makinemiz servise gidip geliyor ve her gittiğinde bir parçalar değişiyor ama sorunumuz hala aynı. Disburitif kart dediler 1000 kusur tl değiştirdik, ana kart dediler 1200 TL değiştirdik şimdi de kazan mekanizması delik değişecek 3500 TL diyorlar. Nedense sorunumuz hala aynı 3 ay önceki sorunla aynı. Kırklareli Akar Teknik servisi bunların yanına kalmasın diye yazıyorum. Onca paramızın gittiğine mi yanalım mağdur olduğumuza mi?

15 Eylül 2023 09:59 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Benzer Şikayeti Var
6 Aralık 2023 08:19

Hatta bu teknik servise veya Arçelik dava açacağım ürünü o değiştirdik dedikleri parçaları değiştirdiler mi benim süpürgem 2.5_3ay orada durum almaya gittiğimde hiçbir işlem yapılmayıp 570 TL masraf çıkarttılar artık bu iki haftada isim çözümlenmezse hukuki işleme yonelecem

Benzer Şikayeti Var
5 Aralık 2023 16:54

Siz yine iyisiniz benim süpürgemi unutup 3ay sonra orada duran süpürge için yapılmayan süpürge için 570 TL borç gösterdiler hakkınızı arayın müşteri temsilcileriyle görün ben artık müdürlüklerine görüşme sağlayacağım ve dahada ileri gidip dava açacağım sizlerde bu yola başvurun derim

Arçelik Bulaşık Makinesi Servis Sorunu

Arif
19 Ekim 2023 11:182.004

Arçelik bulaşık makinemiz garantisinin bitmesinden 4 gün sonra arıza yaptı. Suyu boşaltmadı. Servis gelerek garantisi bi...

Yeni Arçelik Bulaşık Makinesi İle Trajikomik Maceramız!

Yasemen
Yasemen
Arçelik
5 Haziran 2024 15:07276

"Teşekkür ederim yakın ilginiz için"

Arçelik 67fc Şikayeti

Elif
16 Aralık 2024 22:44800

Bulaşık makinem temmuz ayında bozuldu şikayetim program sonlandırmaması idi. Üsküdar servisi gelip ana kart değişimi yap...

Tümünü Gör
Arçelik i1200 Bulaşık Makinesi Komple Sorunlu!

Arçelik i1200 BulaşıkMakinesi Komple Sorunlu!

Fragman
Arçelik Bulaşık Makinesi Yıkama Ve Leke Sorunu!

Arçelik BulaşıkMakinesi Yıkama Ve Leke Sorunu!

Gülay
Arçelik Bulaşık Makinesine Acil Çözüm Bulunsun Lütfen!

Arçelik BulaşıkMakinesine Acil Çözüm Bulunsun Lütfen!

Mürsel
Arçelik Kapaklardaki Büyük Lekeler

Arçelik KapaklardakiBüyük Lekeler

Sevinc
Arçelik Bulaşık Makinesinden Cızırtılı Ses Geliyor!

Arçelik BulaşıkMakinesinden Cızırtılı Ses Geliyor!

Meryem
Arçelik Bulaşık Makinesi E02 Hatası