Aziz sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Nilüfer Hiskar Arçelik Firması Ciddiyetsiz

02 Kasım 2023 08:34

30.10.2023 tarihinde Bursa Nilüfer Hiskar Arçelik Bayisinden Bulaşık makinesi satın aldım. Satış sorumlusu personel 01.11.2023 Çarşamba günü ürünün teslimatı ve kurulumu yapılacak dedi. Ertesi gün İhsaniye servisi arayıp çarşamba günü teslimat ve kurulum için 14:00-16:00 saatleri arası gelinecek diye bilgilendirildim. Bende o gün iş yerinden izin alıp servisi beklemeye başladım. Çarşamba günü sabah servis arayıp ürünün Hiskar firması tarafından kendilerine teslim edilmediği için servis gününü Perşembe günü için verdi. Ben firmadan satış sorumlusu e*** beyi aradım. Durumu anlattım. Bana ürünün teslim edildiğini bildirdi. Serviste yoğunluk olduğunu söyledi. Ben tekrar servisi aradım. Ya siz bana yalan söylüyorsunuz ya da hiskar firması dedim. Ürün bize teslim edilse neden getirmeyelim dedi. Tekrar telefon trafiği e*** beye ulaşmaya çalıştım ulaşamadım. Hiskar firmasının normal telefonundan aradım konu hakkında bilgi istedim. Telefonla konuştuğum personel ilgili davrandı ve konuyu araştırıp döneceğini söyledi. Yarım saat sonra ilgili personel aradı ve ürünün firmalarından servise gönderilmediğini ve servisin doğru söylediğini anlattı. Kendisine teşekkür ediyorum araştırıp döndüğü için. Fakat ben mağdur oldum. O gün izin aldım yevmiyem kesildi, servisin geleceği gün tekrar izin alacağım. Benim telefon trafiğim ve sinirlenmem işin cabası. Ciddiyetsiz bir Arçelik bayisi. Nilüfer hiskar Arçelik Bayisi.

02 Kasım 2023 17:28 (Şikayetten 8 saat sonra)

Yasemin sonuçtan memnun

Yasemin
14 Ağustos 2023 13:41
"Biraz gecikme olsa da sorunum giderilmiştir. Teşekkürler."
Onur sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 14:01

18 Temmuz 2024 16:52
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
16 Ocak 2024 01:15
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 11:39

Arçelik Kategorileri