Ümmiye sonuçtan hiç memnun değil

Ümmiye
19 Eylül 2024 23:36

Buzdolabım soğutmuyor şikayetiyle Arçelik Sakarya Serdivan yetkili servisine başvurdum. Buzdolabının motoru bozuk dediler ve parasını ödeyip yapın dedim ancak ertesi gün tekrar aynı arıza devam etti. Daha sonra servise alıp tamir Edip geri getirdiler ancak iki gün sonra tekrar aynı arızayı yaptı. Tekrar servise aldılar bu sefer buzdolabının tamiri olmadığını söyleyip buzdolabını geri verdiler. Bu süre yaklaşık iki ay sürdü gelecekleri tarihte gelmeyip beni iki ay boyunca oyaladılar ve paramı alıp buzdolabının da olmadığını söyleyip beni mağdur ettiler. Buzdolabı hem tamir olmadı hem 8440 TL para ödedim iki ay boyunca da beni mağdur ettiler. Bana teklifleri 32880 lira verip yeni dolap vermek. Ben Arçelik markasına güvenip yetkili servisine iş yaptırdım ancak mağdur oldum. Hem buraya yazıyorum hem de Tüketici Hakları'na başvuracağım.

20 Eylül 2024 14:06 (Şikayetten 14 saat sonra)
Ümmiye
21 Eylül 2024 23:27

Haklısınız deyip bir çözüm bulmuyorsunuz bana çözümle getirmiyorsunuz. Yaptırdığım işin parasını ödedim ve buzdolabım tamir edilmeden geri geldi. Ben Tüketici Hakları mahkemesinde hakkımı arayacağım

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
05 Temmuz 2024 16:53
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
07 Temmuz 2023 16:45
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Kabusu: Servis Çilesi Ve Soğutmayan Yeni Dolap

Muhammed
10 Mart 17:02
Arçelik Buzdolabı Kabusu: Servis Çilesi Ve Soğutmayan Yeni Dolap
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
21 Ekim 2023 22:11