Arçelik Ütüde Fahiş Tamir Ücreti Şoku

10 Aralık 2024 12:17

Arçelik Aria™ master Pro bku 9130
Kazanlı Ütü normalde çok memnun kullandığım bir üründü. Bütün evimin beyaz eşya küçük ev aletleri vs de Arçelik bu arada. 2.5 yıl olunca buhar vermemeye başladı arızalandı. Servise verdik. Tabii garanti bitmiş fakat iki parça değişimi için 6750 TL isteniyor. Ütünün şu an sıfırı 9.999 TL. Bu nasıl bir orantı merak ediyorum. Ütünün iki parçası 6750 TL gerisi 2500 TL'ye mi mal oluyor. Akıl alır gibi değil. Ütü için bir daha Arçelik tercih etmem imkansız sanırım bu paraya gidip başka bir ütü alacağım garantisi olacak bu arada

10 Aralık 2024 14:04 (Şikayetten 1 saat sonra)
Sinem
10 Aralık 2024 14:13

Benimle iletişime geçildi. Yetkili arkadaşlar fiyatların firma tarafından belirlendiğini tarafıma iletti. Bu konuda hem fikiriz ve servis ile herhangi bir sıkıntı zaten yaşamadım. Belirli fiyatlarla çalıştıklarını biliyorum. Bu bildirim Arçelik firmasına bir öneri bir tüketici talebi olması amacıyla açılmıştır. Sürdürülebilirlikten, karbon ayak izinin azaltılmasından vb. Bahsettiğimiz bu dönemde tüketici bu tür arızalarda sıfır ürün almaya sevk edecek bu fiyatlar yerine firmanın nispeten yapıcı bir fiyat politikasıyla garanti dışı ürünler için de hizmet vermesi ürünlerin sürdürülebilirliğini artıracaktır. Nitekim yaşanan bu olay evimdeki tost makineme kadar her şeyimin Arçelik olmasının sebeplerini ve devamlılığını bana sorgulatacaktır. Teşekkürler

Birtan sonuçtan hiç memnun değil

Birtan

Özden
25 Mayıs 2024 14:32

Cansel
30 Temmuz 2024 10:01
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ütüde Bitmeyen Sorunlar

Serkan