Sıla sonuçtan çok memnun

23 Mayıs 2023 10:35

Arçelik televizyon kendiliğinden kapanıyor. Ürünü aldığım günden beri bu sorun var. Gerek telefonla gerekse eve servis hizmeti aldım sorunum hala devam ediyor. Bazen bir saat bazen 3 4 saat sonra kapanıyor. Garanti sürem devam ettiği için ürün değişimi talep ettim hala servis hizmeti öneriyorlar. Sorunum çözülmedi sadece oyalıyorlar.

22 Mayıs 2023 19:40

Arçelik marka televizyon hata vermeden kapanıyor. Gerek telefon gerekse eve gelen servis bu sorunu çözemedi. Defalarca aramama ve talep de bulunmama rağmen sorunumu çözmediler. Televizyon bazen 1 saat bazen 3 saat sonra kendiliğinden kapanıyor. Garanti sürem devam ettiği için ürün değişimi talep ediyorum.

23 Mayıs 2023 12:18 (Şikayetten 1 saat sonra)
23 Mayıs 2023 16:17

Sistem yükselmesinde televizyon hata verdiğinden dolayı kapanma sorunu olduğu koyduğum fotoğrafla anlaşılmış oldu su an için sorunum çözülmedi. Bekliyorum

24 Mayıs 2023 19:37

Dun sabah 9 dan 1 e kadar farklı kişilerce defalarca arandım ve derdimi anlattım ve beni doğru düzgün dinlemediler. Dun aksam 10.30 da çağrı merkezi aradı ve doğal olarak kızdım kimseyi bu saatte arama hakkınız yok yaptığınız çok yanlış ve rahatsız edici

26 Mayıs 2023 12:39

Çok uzun ve gereksiz telefon konuşmaları oldu daha net ve çözüme yönelik konuşma olması daha doğru olur uzun uğraşlar sonucu ürün değişimi için teşekkür ederim

20 Kasım 2023 16:46

Arçelik TV bir yıl geçmeden tekrar arıza yaptı ve görüntü su an yine tamamen kapandı. Kablo TV açık olduğu halde TV ye görüntü gelmiyor

Aysemin
25 Mayıs 2023 09:47
Osman sonuçtan çok memnun

27 Temmuz 2024 19:06

16 Haziran 2025 20:33
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik TV Açılmıyor Kapanmıyor. Açıldıysa Kanal Değişmiyor.

18 Temmuz 2024 01:01
Arçelik Kategorileri