İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik TV Ekranında Oluşan Çizgiler Ve İlk Geldiği Günden Hatalı

11 Temmuz 2023 14:54

Yeni aldığım Arçelik televizyonlarda her seferinde bir problem var. Arçelik televizyon bir sene bile olmamış ve geldiğinde de aynı problem vardı. Fakat değişimi bile yapılmıyor. Sanki ben yaptım televizyonu.

26 Temmuz 2023 23:41

Arçelik alıp da sakın pişman olmayın arkadaşlar gerçekten ayıp yaptıkları bir yetkili aramaz mı yaaaa bu ne biçim marka kimsemi yok neden aranmıyorum neden kimseyi muhatap bulamıyorum gerçekten almayın almayın hele ki televizyonunu almayın geldiği günden beri hatalı olan televizyon için ne aramıyorum ne de bir şey yapıyorlar uğraşmak istemiyorsanız gidin LG Samsung gerekirse en ucuz markayı alin ama Arçelik almayın

11 Temmuz 2023 14:55

Gerçekten Arçelik malının yaptığı bütün televizyonların arkasında durmuyor. Almayın kimse Arçelik televizyon almasın parasının malı değil o kadar para verdim neymiş servise alicaklarmis sanki hayrına verdiler de 8-9 aylık televizyonun içini açıp ekranını degistiriceklermis şimdi soruyorum kim buna izin verir bugün almaya kalksan 14-15bin Arçelik benden Fakir ya bağış yapacağız kardeşim almayın Arçelik televizyon almayın büyük yazıyorum ki okunsun...

12 Temmuz 2023 18:39 (Şikayetten 1 gün sonra)
12 Temmuz 2023 19:18

Mutluluğumuz için buradaysanız lütfen çözüm bulunuz bu konuya televizyonun değişimini talep ediyorum

02 Ağustos 2023 17:46

Ulan kaç gündür dönüş yapmadınız kefen paranız olsun Allah ıslah etsin sizin gibi firmayı terbiyesizler okuyan arkadaşlar Arçelik ten hiçbir şey almayın benim gibi uğraşırsınız

Arçelik TV Nin Kendi Kendine Açılıp Kapanması

31 Temmuz 2023 21:42