Betül sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 12:34

Arçelik tsz 6083 elektrikli süpürgeyi 1 ay önce aldım haznesini temizlemek için ilk defa boşalttım ve yıkadım içinde bir bölüme su giriyor ve hiçbir şekilde kurulanmıyor alırken yıkanabildiği söylenmesine rağmen böyle bir şey söylenmedi. Hazne üretimi hatalı ve iadesini istiyorum.

02 Ekim 2023 12:36 (Şikayetten 1 gün sonra)
07 Ekim 2023 15:50

Hiçbir şekilde şikayetim dikkate alınmıyor bana yıkanabilir denilen hazneyi yıkadığım için kullanıcı hatası bahanesiyle yeni hazne aldırıp ücret ödetmeye çalışıyorlar. Arçelik müşteri memnuniyetini bu kadar önemsemiyor iste 1 aylık ürünümü 1 haftadır kullanamıyorum resmen yarattıkları mağduriyeti asla önemsemiyorlar ben ürünümün ücret iadesini istiyorum bana yapılan bu saçmalığı Tüketici Hakları'na bildireceğim.

09 Ekim 2023 09:52

Hala şikayetim ve isteğim hakkında hiçbir çözüm sunulmuyor ben 1 haftadır evimi supuremiyceksem neden gidip mağazadaki en pahalı süpürge bana satıldı üstelik yanlış bilgi verdikleri için yaşıyorum bu mağduriyeti aynı sorunu yasayan yüzlerce kisi var demek ki modelde hata var lütfen kusurlu ürününüzü kabul edin ve iadesini yapın artık Arçelik'in önünden bile geçmemek lazım artık.

Zülfikar sonuçtan hiç memnun değil

Zülfikar
03 Ağustos 2024 17:40
Arçelik Elektrikli Süpürge: Sürekli Toz Haznesi Sorunu Ve Yetersiz Servis
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Süpürgede Temizlenemeyen Toz Haznesi Mağduriyeti

Arçelik Süpürgede Küf Ve Kötü Koku Sorunu

İlayda
27 Mart 2025 14:01
Arçelik Süpürgede Küf Ve Kötü Koku Sorunu
Behice sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Süpürge Servisinde 20 Gün Oyalama Ve Çözüm Bulunamaması Mağduriyeti

Behice