Aşkın sonuçtan çok memnun

Arçelik Su Sebili Şu Çekmiyor

21 Kasım 2023 22:55
Aşkın'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Arçelik gizli bölmeli su sebilimiz damacana dolu olmasına rağmen şu çekmiyor. Ve sağ taraftaki kırmızı ikaz düğmesi yanıyor. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadığımız bir ürün böyle bir arıza verince şaşırdık ama sunuda belirtmek isterim ki şu bazen su çekerken acayip gürültülü bir ses çıkarıyordu

26 Kasım 2023 23:28

Teşekkürler

Nursel
Nursel

2ay oldu alalı bende memnun değilim normal su gelmiyor soğuk da gelmiyordu borularını yerleştirmeye çalıştım soğuk aktı normali yine yok

Ahmet
Ahmet

Arçelik gizli damacana su sebili kaliteli diye aldım ama 2 yıl ancak oldu su çekmiyor. Kırmızı ışığı yanıyor. Zaten gürültülü çalışıyor idi. Kafamdaki Arçelik algısı kırıldı resmen. Sadece 2 -3 yıllık cihaz neden üretilir acaba. Tamirci çağırsam bir sürü para vereceğim ama eminim yine bozulacak. Aynı sorunu yaşayan varsa çözüm varsa, cevap yazarsa sevinirim.

Aşkın

Servis geldi motoru değiştirdi şimdi çalışıyor ama ses yapıyor.

Elif sonuçtan memnun

09 Şubat 2024 22:39
"Sorunlu olan ürünümle ilgili hızlı geri dönüş aldım markaya ve teknik ekibin ilgisi için teşekkür ederim"

Arçelik Su Sebili Kırmızı Işık Ve Gürültü Arızası

01 Haziran 2024 20:55
Leyla sonuçtan çok memnun

Arçelik Su Sebili Kırmızı Işık Ve Su Vermiyor

19 Nisan 2024 12:52
"Gelen görevli işinin ehli ve ne yapması gerektiğini bilen birisi olması firma için büyük kazanç tabii ki bizim içinde öyle. Sağ olsun sorunu bulup yerinde çözdü."
Arçelik Kategorileri