Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Ve Ürün Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar

06 Aralık 2024 13:15

13.11.2024 tarihinde Yenibosna Anka şubesinden kurutma ve çamaşır makinesini aldım. Ürünümü gelip kurdular. Eşim çamaşır yıkadığı zaman makinede fazla bir sallantı olduğunu fark ettik ve Arçelik servisini arayarak servis kaydı oluşturduk. Yenibosna Altaş bölge servisi evime geldiğinde çamaşır makinesini kendi yükleyip test etti ve gelen r*** Bey, makinenin bir hata kodu verdiğini, kazanı tutan parçanın fabrikasyon problem olduğunu söyledi. Ben de yenisi ile değişim talep ettim, sistemden talep açtılar ama bize hiçbir şekilde yapılan iş için bir evrak vermediler. Haftaya gelir değiştirirler dendi, arayan soran olmayınca 4 gün sonra ben Arçelik’i aradım, değişimin servis tarafından iptal edildiği söylendi. Attığım ikinci videoda evime gelen 5 ya da 6 kişi beni hiç dinlemeden makineyi yüksek devirde, içi boş su falan aldırmadan direkt sıkmaya aldı. Makinede bir şey yok deyip çekip gittiler, ne kayıt var ne evrak var, hiçbir şey yok. Müşteri davranışları sıfır, paramla rezil oldum. Değişim onaylamadıkları için bu sefer ben de iade talebi oluşturdum ama hiçbir şekilde dönüş olmuyor. İptal ediliyor. Mahkeme yoluyla çözeceğiz gibi. Arçelik çevremde bu problemi yaşayan tek ben değilmişim.

Videoda pek anlaşılmıyor ama canlı gelip gördüler, makinenin hata kodu verdiğini söylemelerine rağmen bir gelişme yok, aşırı sallantı var. Gelen r*** diye bir kişi, bir müşterinin bu şekilde altlı üstü makinesi düşmüş, bunu bile söyledi. Değişim talebi açıyor ama evden çıkınca 1 gün sonra ben arıyorum, servis tarafından iptal edilmiş. İade talebi açılıyor, arıyorum iptal edilmiş oluyor.

06 Aralık 2024 13:42 (Şikayetten 26 dakika sonra)
Ahmet
Ahmet
06 Aralık 2024 14:18

Merhaba beni aradınız ama hiçbir şekilde yardımcı olunmadı ne değişim ne iade konusunda evime gelen arkadaş serdar bey kod hatası var amortisör problemli dedi ama evden çıkınca sisteme kaydı makinede problem yok olarak girmiş ve doğal olarak fabrikanız iadeye onay vermemektedir yine buradanda yazılı olarak belirtiyorum 5-6 kez servis geldi yapılan işlem ve şikayetimle alakalı hiçbir evrak bana yazılı olarak vermemiştir.

Hüseyin

Gülay
22 Ocak 2025 16:32
Arçelik Çamaşır Makinesi Deterjan Gözünde Beklenmedik Hasar
Arçelik Çamaşır Makinesi Deterjan Gözünde Beklenmedik Hasar
Osman sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2025 14:47
Arçelik Kategorileri