Arçelik Servis Sorunu Ve Çözüm Önerisi

Arçelik Servis Sorunu Ve Çözüm Önerisi
24 Kasım 2024 16:20

Merhabalar, Arçelik çamaşır makinesi aldım. 1 sene kullandıktan sonra makinede bir sıkıntı çıkmaya başladı. Hangi çamaşırı atarsam atayım, temiz yıkamıyordu; attığım kirliliği üzerinde duruyordu. 7 sefer servis çağırdım. Garantisi olduğu için 7 seferde makinenin değişmeyen parçası kalmadı: kazanı, kasası, rezistansı ve sayre. Son servise gittiğinde, denenip her şeyi tam deyip, hiçbir sıkıntısı yok deyip gönderdiler. 3 ay böyle kullandım. Sonra bir beyaz eşya servis arkadaşı buldum ve onu çağırdım. Arkadaş geldi ve direkt kartına baktı, cihazı bağladı ve cihazda frekans dalgası oluştu. Dedi ki: 'Hiç mi buraya bakmaları akıllarına gelmemiş?' Yani arkadaşlar, beyninde sıkıntı çıktı. Servisçi arkadaşın dediği gibi, bir servisçi geldiği zaman ilk önce karta bakması lazım ve sonra diğer parçalara bakması lazım dedi. Makineyi aldı, kartını yaptı, makineyi getirdi ve makinem düzeldi. Arkadaşlar gayet temiz ve güzel yıkıyor. Ve adamın dediği, Arçelik'in bu serisinde sıkıntı varmış; aynı makineden çok tamir ettim dedi. Bu seriyi kullanan kişiler, aynı benim gibi kendi servisini çağırıp sonuç alamadıklarını ve dışarıdan güvenilir bir servisçi çağırıp makinenin düzeldiğini söylüyorlar. Şimdi bu durumdan ben şunu anlıyorum: Arçelik'in kendi servisleri ya bilerek insanları yanıltıyor ya da servisleri Arçelik'i yanıltıyor. Bir tuhaflık var. 7 sefer servise gidip bir makinenin sorununu çözemiyorlarsa, bir tane dışarıdan gelen servisçi bunu 1 seferde çözüyorsa, demek ki Arçelik'in servisi işi bilmiyor demektir ya da servisçiler Arçelik'ten para koparma derdindeler. Benim görüşüm böyle. Arçelik'e sesleniyorum: Lütfen servislerinizi bilgilendirin ya da takip edin. Makinenin resmini yükledim. Bu makineden kullanan arkadaşlar, böyle bir şikayeti olan arkadaşlar, makinenin kartına baktırın ve sorununuz çözülsün.

25 Kasım 2024 14:45 (Şikayetten 22 saat sonra)

Ela sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesinin Arkasında Durmuyorlar.

09 Aralık 2023 18:24
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresinde Çözülemeyen Çamaşır Makinesi Sorunu

29 Kasım 2024 10:47
Merve sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 10:56
Arçelik Kategorileri