Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Pişmanlıktır Fahiş Yedek Parçada Zirve

Arçelik Pişmanlıktır Fahiş Yedek Parçada Zirve
29 Ocak 2024 11:04

Arçelik ADE 606 S model bir davlumbazımız var. Karbon filtre ve metal filtre değişimi için servisten yedek parça ücreti sormak amacıyla aradım. Karbon filtreye 500 TL, metal filtreye ise 375 TL fiyat talep edildi. Üstelik bu parçaları kendim alıp takarsam da bu fiyat geçerli. Arçelik'ten memnun kalmadım. 6000 TL'lik davlumbaz için her altı ayda bir filtre değişimi gerekiyor ve bu yaklaşık 1000 TL tutuyor. Sanırım Türkiye'deki markalar, vatandaşları bu şekilde mağdur ediyorlar ve Arçelik bu konuda önde gelenlerden. İnternet üzerinden 190 TL'ye iki filtre bulunabilirken, serviste 500 TL isteniyor. Bu, Arçelik'ten aldığım son ürün olacak. Vesselam.

29 Ocak 2024 16:55 (Şikayetten 5 saat sonra)
29 Ocak 2024 17:07

Hizmet odaksız sadece laf olsun diye dönüşüm yapan bir firma insanlara sattıkları fahiş fiyatlardan dolayı zenginleşen itibarsız firmalar. Arçelik kalitede sıfır müşteri memnuniyetinde sıfır benim nezdimde

31 Ocak 2024 21:45

Şikayetvar gönüllüleri bu gibi firmalardan ürün alırken bir değil beş defa düşünün ürünü satana kadar firmalar sattıktan sonra muhatap bulamazsınız

Mustafa sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2023 11:27
"Müşteri hizmetleri yetkilisi hanımefendiye ilgi ve bilgilendirmesinden dolayı teşekkür ederim."

Sevgul
11 Eylül 2023 21:01
Mehmet sonuçtan memnun değil

Arçelik Beyaz Eşya Kurulumunda Karbon Filtre Ve Makine Sorunları

31 Aralık 2024 13:17
M. İlker sonuçtan hiç memnun değil

M. İlker
14 Kasım 2024 12:43