Figen sonuçtan çok memnun

Arçelik Neo Çamaşır Makinesi: Servis İlgisizliği Ve Üretim Hatası

Arçelik Neo Çamaşır Makinesi: Servis İlgisizliği Ve Üretim Hatası
12 Aralık 2024 14:40

1 ay önce Arçelik'in yapay zeka Arçelik Neo model çamaşır makinesini İstanbul Marka Center'dan aldım, makine İzmir'e geldi. Geldiği gün servis ve kendimiz Homewizz uygulamasına bağlanamadık. Servis 3-4 defa gelmiş olmasına rağmen makinede üretim hatası olduğu, ilk piyasaya sürülen seriden olabileceği ve Wi-Fi özelliği bulunmadığını söyledi ve makinenin değişeceği söylendi. Fakat servisteki arkadaşlar bizden haber beklememizi söylediler ve 1 haftadan fazladır ne haber verildi ne de olumlu olumsuz geri dönüş sağlandı. Kesinlikle İzmir Buca servisindeki arkadaşlar inanılmaz ilgisiz davranarak bir daha 3 defa servis yazdırmamıza rağmen kesinlikle gelmediler. Lütfen üretim hatalı bir aylık makinenin değişimini talep ediyorum ve yardımcı olmanızı istiyorum. Bu kadar ilgisizlik olamaz. Servis hizmetimiz tam bir hezimet, gelen arkadaşlar tam bir acemi, o yüzden bu işi iyi anlayan, işinin ustası birini yönlendirmenizi talep ediyorum.

12 Aralık 2024 15:09 (Şikayetten 29 dakika sonra)
12 Aralık 2024 15:11

Bu konu ile ilgilenmenizi rica edeceğim

16 Aralık 2024 10:51

Merhaba 1ay önce Marka Canter İstanbul dan almış olduğum Arçelik Neo 10120 imp model çamaşır makinemin servisi ile sorun yaşıyorum. Makine Wi-Fi bağlantısı ile homwizz uygulamasına maalesef ki bağlanamıyor. 3 kere 4 kere servis geldi ve hiçbir şekilde bu sorunu çözemedi. Bu ikinci şikayetim olduğu halde İzmir Buca Arçelik servisi Bu konuyla asla ilgilenmeyip eve servise gelmeyip Bir de randevu iptal talebi oluşturulmuş. Bana verilen tarihlerde kesinlikle hiçbir servis elemanı gelip makineye bakmamışlardır. Makinede üretim hatası olup Homewizz uygulamasına bağlanamama sorunu vardır. Bu da benim problemim değil. İzmir Karabağlar Arçelik yetkili servisinden aranıyorum Buca servisine yönlendiriliyorum fakat Buca servisinden hiçbir şekilde kimse arayıp ne servis talebi oluşturuyor ne de ilgileniyor... Geçen haftalarda bir hanımefendi arayıp bu sorunu üst mercilere taşıyacağını söyleyip bu konuyu halledeceğini söylemişti maalesef hiçbir şekilde bu konu hallolmuyor... Sevgili Arçelik yetkilileri bu mesajımı illa ki görüyorsunuzdur çok rica ediyorum üretim hatalı makineyi alıp yenisiyle değiştirme talebinde bulunmak istiyorum. Çünkü artık servis elemanları ile bu konuyu görüşmek istemiyorum. Zaten konuya hakim hiç kimse yok ve konuyu halleden birisi de yok. Arçelik markasını alacakları tavsiyem servis problemini göz önünde bulundurarak ona göre makine alın ben çok pişmanım aldığıma bir daha Arçelik almam.

A. Parlar
03 Kasım 2024 12:50
Onur sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 16:31
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
30 Ekim 2023 20:28

23 Eylül 2023 12:30
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
28 Ağustos 2023 13:44