Arçelik Kurutma Makinesi: Fabrikasyon Hatası Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Neslihan
18 Aralık 2024 14:49

Arçelik 920 kmw model Kurutma Makinesi alındığından beri ses ve sürtme yapıyor. Birkaç kez servis çağırdım baktılar yanlarında yapmadı. Arıza tekrarlanınca video çekmem istendi. Bu kez video çektim. Gelen arkadaş fan vidaları gevşemiş sıkalım, kullanın sorun olursa tekrar servis isteyin dedi. Sorun devam edince aradım sorunun devam ettiğini ama hastam olduğu için sık sık İstanbul'a gitmek zorunda kaldığım için servis isteyemediğimi belirttim. Bugün yine servis istedim. Alındığından beri sağlıklı kullanamadığım makinenin motorunun değişmesi gerektiği söylendi. Daha yepyeni makine kesinlikle fabrikasyon bir hata söz konusu ve ürün değişimi istediğimi söyledim. Servisten gelen arkadaş ürün değişiminin kabul edilmeyeceğini ürünü alalı 2 yıl olduğunu, değişim olması halinde ürün bedelinin servise fatura edileceğini onun içinde bölgenin ürün değişimini kabul etmeyeceğini söyledi. Böyle bir açıklama ne duydum ne işittim. Arçelik arızalı ürünü satıyor sonra faturayı servise mi kesiyor? Bu kaçıncı aldığım üründe problem yaşıyorum. Buzdolabı ürün değişimi yapıldı. Fırın aldık. Isıtma sorunu yaşarız. Bulaşık makinesi çizerek yıkar. Fabrikasyon hatalı ürünü sat, ek garanti sat ama sorun çıkınca ürün değişimi yapma. Arçelik demek pişmanlık demek.

18 Aralık 2024 15:55 (Şikayetten 1 saat sonra)
Neslihan
19 Aralık 2024 09:41

Müşteri temsilci aradı. Onlara da izah ettim. %100 Fabrikasyon bir arıza olduğu halde ürün alım tarihi 2 yıl olması bahane edilerek ürün değişimi yerine motor değişimi yapılması Arçelik markasına olan güveni tamamen bitirdi. Süreçten asla memnun değilim. Neredeyse yeni aldığım her üründe sorun yaşadım. Eski Arçelik kalitesi ve Marka güvenilirliği yok😔

Derya
08 Aralık 2024 12:52

Arçelik Kurutma Makinesi İle Yaşanan Hayal Kırıklığı Ve Servis Sorunları

Burak
26 Şubat 19:30
Arçelik Kurutma Makinesi İle Yaşanan Hayal Kırıklığı Ve Servis Sorunları
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi Sorunları Ve Servis İlgisizliği

Esra