29 Eylül 2024 18:44

10/06/2021 tarihinde almış olduğum Arçelik marka klima, garanti bitimine yaklaşık iki hafta kala arızalandı.
Arçelik çağrı merkezini arayarak servis talebinde bulundum. Çağrı merkezi Fındıklı servisini yönlendirerek birkaç gün sonra geldiler ve dış ünitenin arızalı olduğunu söyleyerek dış üniteyi söküp götürdüler. Ara ara beni arayarak yaz mevsiminden dolayı tamir süresinin uzayacağını söylediler. Yaklaşık bir aydan uzun bir süre sonra dış ünitemi getirip takmışlar.
Bu arada eşim, 'Bu bizim dış ünite değil' demesine rağmen üniteyi takıp çalışır vaziyette çıkıp gitmişler.
Yaklaşık 30 dakika çalıştıktan sonra tekrar arızaya geçtiğini söyledi. Ben de tekrar servisi arayarak durumu ilettim. Onlar yarın geleceklerini bildirdiler. Ben akşam eve geldiğimde taktıkları dış ünitenin eski, her tarafı eğilmiş, yamulmuş ve benim ünitem olmadığını gördüm. Ertesi gün geldiklerinde ise boru sisteminde arıza olduğunu söylediler ve boru takımını söküp götürdüler. Yaklaşık 10 gün sonra yeni boru takımı getirip montajını yaptılar. Ama getirdikleri boru orijinal değil ve daha ince alüminyum bir boruydu. Ayrıca boruyu değiştirirken de iç ve dış ünite sırt sırta olduğu için iç üniteyi de oynattılar ve öne eğildi.
Klima 10-15 gün çalıştıktan sonra tekrar arızaya geçti ve şu an çalışmamaktadır.

30 Eylül 2024 13:39 (Şikayetten 18 saat sonra)

Burak sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 14:11
Şefiye sonuçtan hiç memnun değil

Şefiye
07 Şubat 2025 13:39
Arçelik Klimanın Bitmeyen Sorunları Ve Yanıltıcı Servis Deneyimi
Volkan sonuçtan memnun

Volkan
05 Temmuz 2024 11:53
Yeni Alınan Arçelik Klima 2 Defa Arızalanması Ve Arçelik Servis Sorunu
Fazlı sonuçtan hiç memnun değil

Fazlı
24 Temmuz 2024 14:41