Sevi sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik İzmir Çiğli Yetkili Servisin Müşteriye Karşı Saygısızlığı

Arçelik İzmir Çiğli Yetkili Servisin Müşteriye Karşı Saygısızlığı
16 Haziran 2024 10:21

Arçelik İzmir Çiğli yetkili servisi geçen sene klima borusunu montaj esnasında kısa bıraktığı ve balkonumu sayelerinde sel götürdüğü için servis kaydı oluşturdum. 14 Haziran cuma günü 17:00-19:00 arası için randevu oluşturuldu. Tüm gün evde bekledikten sonra umudu kestim. 19:05 de telefonla aramışlar telefonu duymadım, kapı numarama kadar bilen servis zili çalmadı. Bunun üzerine Arçelik müşteri hizmetlerini hemen arayıp yakınlarda iseler gelmelerini ya da yeni randevu oluşturmalarını belirttim onlar da yetkili servisin benimle iletişime geçeceğini söylediler. Ertesi gün yetkili servisten telefonla beni aradılar. Kendilerine durumu anlattığımda bana şok yaşattılar. Benim beyanımı hiçe sayıp teknisyenimiz kapınızda fotoğraf çekmiş siz kapıyı açmamışsınız elimizde kanıt var gibi saçma sapan düşmanca bir tavırla benimle kavga etmeye başladı
Ben de fotoğraf çekmenin bir kanıt teşkil etmediğini. Fotoğrafı çekip çalışmak istemediyse adresi terk edebileceğini söyledim. Madem servis çağırıyorsunuz telefonunuzu açmak zorundasınız vb. Özür hariç her türlü iğneleyici lafı duydum. Ben durumun bu olmadığını kabul etmediğim için yanında bulunan bir kadınla konuşmaya başladı telefonda diğer kişinin de sesini duyuyordum açsaydı kapıyı o zaman vs. Gibi cümleler kurduğunu duydum arkadan konuşmak yerine telefona kendisinin geçmesini söyledim. 1. Kisi gibi yine diğer kisi de düşmanca bir tutum içerisindeydi. Şimdi size soruyorum servis saati dışında gelip bina kapısından fotoğraf çekip kaçan teknisyenlere, müşteriyle alay eden telefonda müşterinin dedikodusunu yapan çalışanlara sahip bir servise nasıl koskoca Arçelik markası yetki verir. Müşteriden özür dilemek kusura bakmayın bir karışıklık olmuş olabilir telafi edelim yardımcı olalım demek yerine benimle laf dalaşına girmek nasıl bir müşteri hizmetleri anlayışıdır. Konuşan kişilerden birinin ismi D**** idi. Diğeri de kadın çalışandı. Bu 2 kisi ve teknisyen hakkında işlem yapılmasını talep ediyorum.

17 Haziran 2024 15:14 (Şikayetten 1 gün sonra)
Sevi
Sevi
21 Haziran 2024 10:21

2 farklı kişi arayıp buraya yazdığım şeyleri tekrar izah etmemi söyledi. Her ikisine de durumu tekrardan açıkladım. Servis yeni randevu oluşturduğunu söylemişti sistemde görüyor musunuz diye sordum. Sistemde yeni randevu görmediklerini söylediler. Bu kötü diyalogdan sonra aynı servisten hizmet almak istemediğimi başka servis yönlendirmelerini rica ettim. Hala tarafıma dönüş sağlanmadı ve çözüm sunulmadı.

Yeşim sonuçtan memnun değil

Yeşim
17 Aralık 2024 12:53

17 Temmuz 2023 22:36
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyra
25 Ağustos 2023 11:11
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 21:36
İlgisiz Yalan Beyanda Bulunan Arçelik Yetkili Servisi Ve Elemanları
İlgisiz Yalan Beyanda Bulunan Arçelik Yetkili Servisi Ve Elemanları
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 16:19
Arçelik Kategorileri