Kübra
25 Mayıs 2023 15:25

Arçelik çamaşır makinesini aldığım ilk günden beri kıyafetlerim Tozlu çıkıyor. Bu toz bildiğimiz kıyafet tozu halı tozu tarzı bir toz. Defalarca servis geldi. Onlarda makineye çamaşır atıp denediler baktılar fotolarını çektiler gördüler yani. Hatta kazanda bir sıkıntı var galiba deyip kazanı değiştirdiler. Madem bir sorun yoktu neden kazanı değiştirdiler? Kıyafetlerimin hepsi mahvoldu. Tüketici Hakları'na şikayet ettim ve Arçelik'in savunması şu deterjan kaynaklı. Deterjan kalıntısı değil ki kıyafetlerdeki. Bn sıvıda katıda bir çok marka kullandım asla alakası bile yok herkes bin türlü marka kullanıyor. Kimin bugüne kadar böyle bir şikayeti olmuş. Hem siz bana makineyi alırken şu markadan başkasıyla yıkayamazsınız gibi bir şart koştunuz mu? Bu nasıl bir saçmalık. Dünya üzerinde her yerde her türlü marka kullanılıyor. Bn her çamaşır yıkadığımda inanın sinirimden ağlıyorum. Astım hastasıyım ve bu toz iyice mahvetti beni. Yeni kabanımı atmak zorunda kaldım çünkü üzerine bildiğiniz toz sıvanıp kaldı. Sanki yeni bir halıya oturunca kıyafete sarıp kalan hav tarzı toz bu. Arçelik'e asla hakkımı helal etmiyorum. Bn daha 3,5 yıllık evliyim makinem garanti dahilindeyken yaşadım. Bunların hepsini. Asla bir çözüm bulunmadığı gibi savunmalarıda o kadar komik ki. Yeniden söylüyorum lütfen buna bir çözüm bulun!

25 Mayıs 2023 15:50 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Kardenya
Kardenya

Hanımefendi iyi akşamlar kıyafetinizdeki tüylenme sorununa bir çözüm bulabildiniz mi sorun neymiş aynı durum bende de söz konusu yardımcı olabilir misiniz teşekkürler

Burcu
Burcu
Şikayeti Çözüldü

Bir çözüm bulmazlar aynı bahanelerle oyalamaya devam ederler 1yılı geçti bende aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulamadım bir türlü

Şevval sonucu yetersiz buldu

Şevval
01 Ağustos 2024 17:14
Arçelik Çamaşır Makinesi Tozlu Çıkartıyor Ve Deliyor

Arçelik Çamaşır Makinesi Kıyafetlerimi Yıpratıyor

Mehtap
05 Nisan 2025 17:16
Arçelik Çamaşır Makinesi Kıyafetlerimi Yıpratıyor
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın
17 Kasım 2023 22:26