Hüseyin sonuçtan memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi: Yıllardır Süren Deformasyon ve İlgisizlik

09 Ekim 2024 14:17

Arçelik çamaşır makinem yıllardır elbiselerimi deforme ediyor. Aramalarıma rağmen çözüm yoktu, en son kazan sorunlu deyip değiştirdiler. Şimdi çamaşır makinem helikopter gibi oynuyor. Aynı zamanda kazan öndeki cama çarpıyor ve kıvılcım atıyor. Çarpa çarpa camı da emmiş, servis geliyor. Bir şey yok deyip gidiyor, bezdirdiler beni. Hâlâ elbiselerimi deforme ediyor. Deforme olan elbiseleri de her seferinde gösteriyorum, müşteri hizmetlerini arıyorum, servise yönlendiriyor. En son serviste telefonda gelmedi, sorun yok deyip kapattı.

09 Ekim 2024 14:13

Arçelik çamaşır makinesi yıllardır sorun yaşıyorum bütün ebiselerim deforme oldu yıllardır çok çektim ısrarla aramalarıma rağmen kazanda sorun olup değiştirdiler değişimden sonra makinem helikopter gibi ses çıkarıyor hala elbiselerimi deforme ediyor ve çamaşır yıkarken adeta yürüyor makinem ve çalışma esnasında kazan ön kapak çamına çarpıyor kıvılcım çıkarıyor zaten çarpa çarpa çamı emmiş yetkili servisi arıyorum sorun yok deyip gidiyor tekrar arıyorum gene sorun yok deyip gidiyor tekrar arıyorum servis gelmeden telefonda isterseniz çamı değiştirelim diyor ben değiştirseniz gene kazan temas edecek gene aynı siz bilirsiniz deyip telefonu kapatıyor Kısacası makineyi gürültüden ve elbiseleri deforme etmesinden ve cama çarpıp kıvılcım çıkarmasından kullanamıyorum

09 Ekim 2024 14:40 (Şikayetten 22 dakika sonra)
09 Ekim 2024 16:30

Bekliyorum

Hamza sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 11:00
Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Sorun Çözülmüyor

10 Mayıs 2025 11:47

11 Nisan 2025 21:40
Arçelik Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı: Sürekli Sorunlar Ve Çözüm Yok
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
22 Mart 2024 00:11