Bekir sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 18:11

Arçelik inox çamaşır makinemde kapağın renk atması sonucu değişen üst kapak fabrikadan çizik bir şekilde geldi. Bunun üzerine durumu bildirdik fabrikadan 6-7 kez daha çizik kapak geldi. Biz kapağın değişimini beklerken yetkili servis aradı ve para iadesi yapalım ya da böyle kullanacaksınız dedi 2 yıl önce aldığım fatura bedelini iade edeceğini söyledi. Benim aldığım fiyatla şu anki fiyatın arasında 3 kat fark var ben ürün değiştirin o zaman dediğimde yapamıyoruz ufak bir çizik diyorlar oysa ki üst kapağı bile değiştirse benim işimi çözmüş oluyor. Zaten ama onu bile yapamıyor ve çirkin bir üslupla kullanıyorsanız böyle kullanın yoksa 2 yıl önceki tutarı iade edebileceğini söylüyor. Durumun çözülmesi için her yere başvuracağım. Bulaşık makinemde aynı şekilde bizi 1 yıl süründürdü. Çevremde ki herkese engel oluyorum. Kimse ürününün arkasında durmayan bir kapak değişimi dahi yapamayan bu markanın önünden bile geçmesin.

30 Ağustos 2024 03:51
Güniz sonuçtan çok memnun

Güniz
03 Nisan 2025 15:00
"Teşekkürler"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 13:40
Fatih sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2024 20:03
"Yetkili servis tekniker iniz mesut aslan a teşekkür ederim ilgi ve alakasından dolayı"
Elif sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 19:16
Arçelik Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor ve Yüksek Tamir Masrafları Çıkıyor

Arçelik Kategorileri