Enis sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 01:27

2018 yılında Arçelik 7103 d abx Görünüş B7S 1000 d kodlu çamaşır makinesi aldım. Aldığım günden itibaren sıkma yaparken sarsıntılı ve gürültülü çalıştı her servis çağırışımda amortisör değişti olmadı bir daha amortisör değişti olmadı kazan lastiği değişti olmadı kapak lastiği değişti olmadı. Akşam ve gece çamaşır makinesini kullanamaz olduk. Aradan yıllar geçti düzeltemediler. Özel servise sorduğumda bu seri numaralı makineler kronik dediler. Halen servis gelip gidiyor ama düzeltemediler. Madem düzelmiyor değişim yapın. Psikolojik sıkıntılarım baş gösterdi ne olur yardım edin. Servise başvurularım sistemde kayıtlı sadece bir tanesini örnek gösteriyorum. Annemin evinde abimin evinde ablamın evinde kullanılan ve ya daha önceden kullandığım makineler neden böyle olmuyor da bende oluyor. Kullanıcı hatası cümlesini bile hakaret sayarım. Esen kalın.

06 Mayıs 2024 15:41

Arçelik ile ilgili yıllardır aynı sorunu yaşıyorum. Çamaşır makinem sarsıntılı çalışıyor her defasında eve gelip bir parçasını değiştirmelerine rağmen çözüme kavusturamadilar. Servisin aynı şikayetten 12 defa gelinip gidildi ama olmadı. En son değişim talep ettiler ama merkez dengesiz yıkamayı kullanıcıya attı. Oysaki aynı sorundan üç defa servise giden bir garantili alet değişim yapılır deniyor ama. Arkasında maalesef durmadılar. Şikayet var hattına yazmmama rağmen değişim talebi ısrarla kabul edilmiyor. Servis elemanlarınida buna şahit. Sarsinti var. Sorunumun çözülmesini istiyor ayrıca ilginizden dolayı şikayet var hattına teşekkür ederim

31 Mart 2024 15:00 (Şikayetten 13 saat sonra)
03 Nisan 2024 21:17

Birkaç deva çözüm merkezi tarafından arandım meşgul olduğumdan ulaşılamadım akabinde ben dönüş yaptım bu sefer siz aramadınız ve halen mağduriyetim devam etmekte. Lütfen ulaşınız

22 Mayıs 2024 08:05

Arçelik urunu ile ilgili yazmamdan sonra gelen ekipler çamaşır makinesi sarsıntılı ve gurultulu çalıştığını bizzat teyit etmelerine rağmen evet haklısınız ama elimizden bir şey gelmiyor değişim talebinizi merkeze iletiyoruz kabul edilmiyor en iyisi Tüketici Hakları'na başvurun. Şikayetçiyim ve psikolojim bozuktu. Arçelik müşterinin yanında değil diretiyor. Oysaki aynı arizadan 3 defa servis gelip yapamıyorsa değişmesi gerekiyor servisin aynı arizadan evime gelmesi 16. Evet sarsıntı var kabul ediliyor ve bir şekilde parça değişin ama düzelmiyor lütfen insanları mahkeme veya saga sola it eyin kabuk edin değişim yapın.

Tümay sonuçtan hiç memnun değil

Tümay
10 Ağustos 2023 10:26

Arçelik Çamaşır Makinesi Arızası

31 Ekim 2023 11:32
Ömer sonuçtan memnun

28 Kasım 2024 15:36
"Talebimi geç te olsa karşıladıkları için Arçelik markasına teşekkür ederim."
Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunu: Sürekli Parça Değişimi Ve Çözülmeyen Gürültü Problemi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 15:52
Boran sonuçtan memnun

16 Temmuz 2023 03:12
"Arçelik malının arkasında durup, kendi adına yakışacak hareketi yaptı. Aynı ürünün yenisi gönderildi. Emeği geçen herkese teşekkürler"
Arçelik Kategorileri