Arçelik Çamaşır Makinesi Arızası!

23 Eylül 2024 17:541.741
Ali
23 Eylül 2024 17:27

Makinemizi kartında sorun var diyerek bu dört veya beşinci değişimi 2 haftadır 2 kere kart değiştirildi ama yine aynı 2 gün sonra garantimiz bitiyor ve bizim sorunumuza çözüm bulamadıkları halde bizden bir de garanti süresini uzatmamızı istiyorlar bu marka böyle küçük şeylerin peşine düşmemeli Arçelik dedik aldık malınızın arkasında durun ve bizim makinemiz değiştirilsin istiyoruz

23 Eylül 2024 18:17 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Ali
30 Eylül 2024 15:49

Hala bekliyorum ama hiçbir gelişme yok 2 tane çocuğum var ve benim 20 gündür makinem yok neyi bekliyorsunuz merak ediyorum

Garanti Dışı Çamaşır Makinesi Arızası Ve Fahiş Onarım Talebi

26 Mart 22:442.109

Arçelik marka 10120 M model çamaşır makinesini yaklaşık 1,5 yıldır kullanmaktayım. Ürün hâlen garanti süresi kapsamında ...

Garanti Dışı Çamaşır Makinesi Arızası Ve Fahiş Onarım Talebi
1 Destek

Arçelik Garanti Kapsamında Onarılmayan Arızalı Çamaşır Makinesi ve Servis Memnuniyetsizliği

4 Kasım 2025 00:052.143

Arçelik Pro Smart inverter 10120m model çamaşır makinem yaklaşık 2-3 aydır deterjan kabının alt kısmından su sızdırıyor ...

Arçelik Çamaşır Makinesi Arızasında 5 Kez Servis Randevusuna Rağmen Çözüm Yok

11 Eylül 2025 22:231.677

"Sorunumun çözülmesine katkıda bulunan müşteri hizmetleri personeline teşekkür ederim."

Arçelik Çamaşır Makinesi Arızası Ve Servis İlgisizliği Nedeniyle Mağduriyet

7 Ağustos 2025 20:092.521

"İlginiz için teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Arçelik Makine Çok Sesli Çalışıyor