Mine sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2023 14:41

Sayın Arçelik yetkilileri ben sadece bunu müşteri temsilcisi ile değil yetkili biriyle görüşmek için yazıyorum görüştükten sonra yine yazacağım ben aralıkta buzdolabı ve çamaşır makinesi aldım ve servisle kanka olduk sık sık görüşmekten sanırım anladınız lütfen bana ulaşın. Bir daha tövbe ettim!

23 Haziran 2023 13:18

22 Haziran 2023 ve 6 ay oldu buzdolabı aldım ve pişman ettiniz sürekli resim video göndermeme rağmen hala çözüm bulunmadı 4 kere servis geldi sorun yok denildi ki servis gerçekten güzel baktı fakat sorun yok denilmesine rağmen buzdolabı içinde koku sebzelerde meyveler da çürüme karpuzlarda bozulma su koydum da ise iki günde soğutma oluyor yani ben bu buzdolabını sadece süs için almış oluyorum yazın bu sıcağında sayıyla meyva sebze alıyorum Teşekkürler Arçelik gerçekten tüketici yanındasınız taksitlerini hala ödediğim 6 ay oldu aldığım dolabın hala sorununu çözmediniz acaba bu kadar ispatım varken hala bir şey yapılmamasına şaşırıyorum inşallah garantisi bitince geldinizde sizden kaynaklı sorun deyip bir sürü masraf çıkarmazsınız ilk evlendiğimde aldığım Beko buzdolabında olduğu gibi ki sizde hata yok ilk dolabımda da aynı şeyleri yasamama rağmen ikinci dolabı da saf gibi yeniden markanıza güvenip almak benim hatam di kutluyorum sizi Arçelik firma yetkilileri

08 Ağustos 2023 14:17

Arçelik hiçbir şey yapmıyor şikayetler devam ediyor servis geldi ayarı değiştirdi sanki sorun bitti size aldığınız parayı helal etmiyorum beni bu kadar uğraştırdınız hatam size güvenmekti

Mine sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Sorunu Artık Çözüm Bulun Lütfen

15 Mayıs 2023 13:35

Arçelik'ten Aldığım Ürünler Bir Buçuk Aydır Teslim Edilmedi

13 Eylül 2024 21:57
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 17:28

Nermiye
25 Temmuz 2023 14:36
Ayşe sonuçtan memnun

28 Şubat 2025 13:19
"Sorunum giderildi sağ olun"
Arçelik Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru