Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
28 Kasım 2023 17:08

Arçelik 6133 bulaşık makinesi aldım, alalı bir sene bile olmadı. Bulaşık makinesinin prizinden yangın çıktı, büyümeden söndürdük. Tamir için servisi çağırdık, gelen arkadaş makineyi açmadan evimizin prizinden olduğunu söyledi. Yapılacak işlemin ücretli olacağını belirtti. Tamam dedik, makineyi açınca iki adet kablonun kesik olduğunu gördük. 'Bu neden kesik?' diye sorduğumuzda 'Bilmiyorum, bu konu beni aşar.' dedi ve makineyi kapattı. 'Biz size haber vereceğiz.' dedi. İki gün sonra aradılar, 6500 TL fiyat çıkardılar. 'Peki bu kablonun fotoğrafını çektiniz mi, neden bu kablo kesik?' dedim. 'Bu kablo kesik değil, yanmış.' dediler. Kesik kablo ile yanık kablo arasında uçurum vardır. Fotoğrafa bakarsanız herkes bunu anlayabilir. Sonra çağrı merkezinden tekrar aradılar, yine kablonun neden kesik olduğunu sordum. Bu sefer 'Kablo kesik, sıyrılmış olabilir ama yangın buradan çıkmaz.' dediler. Biraz daha nedenini sorunca, benim açıp yaptığımı ima ettiler. Doğru düzgün bir inceleme yapmadan buna nasıl karar veriliyor?

29 Kasım 2023 11:09 (Şikayetten 18 saat sonra)
Serdar
29 Aralık 2023 10:17

Servis 6 bin fiyat vardı müşteri hizmetleri aradı haber vereceğiz dediler halen bekliyoruz

Banu sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 23:21

10 Aralık 2024 01:26
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 21:21

13 Aralık 2023 21:54