Hakan sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 13:14

Arçelik beyaz eşyaların dıştan paslanması. Üstelik bu çamaşır makinesinin garantisi bitmesine yakın dış çerçevesindeki paslanmalardan dolayı garantiden dış çerçeve değişimi yapılmıştı ve akabinde aynı durum oluşmaya devam ediyor. Arçelik'i kaliteli bilirdik fakat o da artık ucuz malzeme kullanımına dönmüş durumdadır. Arçelik 6344 bulaşık makinesi de kullanıyorum, aynı durum onda da söz konusu. Arçelik bu cihazları satarken, 'Bunlar paslanır, 3 sene sonra eline sprey boya alıp tamiratla uğraşmazsan alma' diye teyit etmeli. Firmaya yakışmadı bu durum.

31 Temmuz 2024 16:19 (Şikayetten 3 saat sonra)
Hakan
04 Ağustos 2024 11:55

Arayıp size ücrete tabi servis yönlendirelim cihazların dışını değiştirelim ücretini ödeyin gibi bir teklifle geldiler. 3 yıl içerisinde makinenin 2. Ye dışının paslanması söz konusu üstelik kuru ortamda kullanılıyor. Üretimle alakalı sorun var denmiyor servis yollayalım parasını ödeyin deniyor insanlar direk servisi aramayı Arçelik'in üretim hatasını kendileri telafi etmeyi neden kabul etsinler?

Celil sonuçtan memnun

07 Ağustos 2024 19:15
"Firma yetkilisi geri dönüş sağladı, fiyat konusunda yardımcı oldular ve orta bir fiyatta buluşarak sorun çözüldü, teşekkür ederiz ilgili firmaya."
Arçelik Paslanmaz Denilen Çamaşır Makinesi Paslandı
Arçelik Paslanmaz Denilen Çamaşır Makinesi Paslandı

18 Şubat 2024 22:39
Turhan sonuçtan memnun

Turhan
25 Ağustos 2024 15:13
"Biraz dolaylı bir çözüm oldu ama çözüldü teşekkür ederim"

28 Şubat 2024 11:16
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
07 Mart 2024 20:34