İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 9123N Çamaşır Makinesi Sesli Ve Görüntülü Çalışıyor

İhsan
31 Mayıs 2023 16:29

Arçelik 9123N çamaşır makinesi sesli ve gürültülü çalışıyor. Bahçeşehir servisi ilgilenmedi ve arızayı bulamadı. Kıraç servisi amortisör değiştirdi fakat arıza devam ediyor ve ben makinenin değişmesini istiyorum. Değiştirmiyorlar ilgilenmiyorlar. Ben ürünün değişmesini istiyorum. Yetkililere sesleniyorum kimseyi mağdur etmeyin.

03 Haziran 2023 14:35

Arçelik marka 9123N model numaralı çamaşır Makinesi aldım kurulduktan 1 ay sonra sesli ve görüntülü çalışmaya başladı 3 defa Bahçeşehir imar teknik yetkili servisi geldi ama normal bir şey yok deyip gittiler ve 4. 5. Servis kaydı açtığımda benden garantili ürünüme bakmak için servis ücreti istediler bende kabul etmeyince servis kaydını iptal ettiler sonrasında Kıraç yetkili servisi geldi makinenin amortisörlerinin bozuk olduğunu söyleyip sonrasında değiştirdiler ama problem sıkıntı arıza devam ediyor. Tekrardan Kıraç servisi çağırdım geldiler makine normal hiçbir şey yok deyip gittiler. Benim makinem arızalı değilse neden amortisörleri değiştirdiler ve aynı arızadan dolayı amortisör değiştiriyorlarsa neden şu anda aynı arıza devam ediyor problemim sıkıntım giderilmedi şu anda Arçelik olarak makineye ürüne sahip çıkmıyorlar mağdurum mağduriyetimin giderilmesini istiyorum kaç aydır Arçelik müşteri hizmetleri ile konuşuyorum ama sadece konuşuyorlar problem çözmüyorlar müşteri hizmetleri temsilcileriniz tek yaptığı müşterileri geçiştirmek Arçelik markası yetkilileri görün ilgilenin

31 Mayıs 2023 18:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 15:24

Arçelik Çamaşır Makinesi Gürültülü Ve Sesli Çalışıyor