Hülya sonuçtan çok memnun

Arçelik 2600w Şikayeti

14 Ekim 2024 08:08

Ben Hülya tıkan Arçelik kazanlı buharlı ütüyü Bakırköy İstanbul caddesindeki mağazadan aldım mağazanızda çalışan bütün elemanlarınıza çok teşekkürler ütü ilgili sorun olduğunda servisi onlar yönlendiriyor ütüyü 2 şubatta aldım aldım günden bu yanana sorunlu sürekli 2 buharda da en yüksek 2 buharda da sürekli su kaynatıyor çok sesi var ben ayakta çok duramadığım için ütülerimi dinlenerek ütü yapıyorum ütüyü kapatıyorum yapıyorum en az yarım saat geçmiş oluyor ütüyü açtığım aynı şikayetler devam ediyor servisten gelen arkadaşlar bunların hepsini anlattım ütünün değiştirilmesini istettim iki servise gitti geldi aynı şikayetler devam ediyor servisinizden şikayetçiyim şimdi ütünün değiştirmesini deği paramı geri iade rica ediyorum serviste çalışmalarınızda hiç iş yok kusura bakma Arçelik'in başka ürünlerini kullanıyorum onlardan şimdilik şikayetim yok ben Ataköy 3 kısım da oturuyorum beni İstanbul açarlar mağazanıza sorabilirsiniz oradan çok alışveriş yapmışımdır iyi bir müşterinizim.

14 Ekim 2024 15:05 (Şikayetten 6 saat sonra)
19 Aralık 2024 16:38

Ben şikayet yazmasaydım bu kadar ilgilenilmyekti ama beni ne firmayla ne de ala mağazayla şikayetim vardı şikayetim servisleydi ama ilginize teşekkürler kazanlı ütümü yenisiyle değiştirdiler çok ta ilgilendiler herkese teşekkürler ediyorum şimdiki üstümden memnum şimdilik bir sorun yaşamadım bundan sonrada yaşamıyacağıma eminim genede elektrik ürün lazım olduğunda arçeliyi tercih ederim

Arçelik Ütü Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

09 Ekim 2024 17:51
Arçelik Ütü Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

21 Ekim 2024 16:34
Tuğçe sonuçtan memnun

Tuğçe
24 Nisan 2024 13:02
"Ürün değişimi sağlandı teşekkür ederim"
Arçelik Yeni Ütüm Çizik Ve Buhar Vermiyor!

09 Ekim 2023 20:27

Levent