Altus Yeni Aldığım Çamaşır Makinesi Arızalı Çıktı

Yusuf
30 Mart 2024 02:31

17 gün önce Migros marketten internet üzerinden çamaşır makinesi aldım. 5 gün içerisinde servis gelip makineyi ambalajından çıkarıp montajını yaptı ve bize nasıl çalışacağını sözlü ve görsel olarak anlattı. 3 gün sonra çamaşırlarımızı makineye atıp çalıştırdık. Kurulama, yani sıkma esnasında 'tak tak tak' sesler gelmeye başladı ve sıkma işlemi bitene kadar aynı ses devam etti. Hemen servisi aradık, 5 gün sonra geldiler. Servis elemanı, bence çok tecrübesiz ve gençti. Bu makineyi çalıştırıp dinledi ve benim çektiğim videoyu izledi. Eleman, şimdiki çıkan makinelerin böyle sesler çıkardığını söyledi. Oysa ben yine internet üzerinden kızım için tüm beyaz eşyalarını 2 ay önce almıştım ve böyle bir sorunla karşılaşmamıştık. Ama servis elemanı beni tecrübesiz fikirleriyle ikna etmeye çalıştı. Kendisine asla bu makineyi istemediğimi söyledim. Servis elemanı, arıza için müdürlüğe yazı yazacağını ve gelecek sonucu bize ileteceğini söyledi. Yeni bir başka makine ya da paramın iadesini talep ediyorum. Saygılar.

30 Mart 2024 11:22 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Altus Çamaşır Makinesi Sorunları Ve İlgisiz Servis

Rabia
17 Kasım 2024 14:24
Asuman sonuçtan hiç memnun değil

Altus Yeni Alınan Çamaşır Makinesi Arızalı Çıktı

Asuman