Altus Çamaşır Makinesi Sorunları Ve İlgisiz Servis

Rabia
17 Kasım 2024 14:24

Media Markt'tan yaklaşık 1,5 ay önce Altus çamaşır makinesi aldım. İlk çamaşırımı yıkadım ve sıkma yapmadığı için ekstra sıkmaya alıp 20 dakika elektrikten ve zamanımdan çaldı. 'Yenidir' dedim, tekrar denedim diğer programlarda dört beş kere ve sıkma yapmayınca servis çağırdım. Sıfır açılan paketinden motor parçası eksik dediler. Sipariş verip tekrar geldiler, tekrar takıp işleme aldılar, yine sıkma yapmadı. Yine geldiler, bir ayara bastılar, yine sıkma yok. Daha sonra çamaşırlarımda bir saatlik programda makineden leke getirdi ve çamaşırlarımın hepsi aynı kahverengi leke oldu. Hepsinin fotoğrafını çektim, yine servis geldi. Değişim istedim fakat değişim yapmadılar. Bu haktır, inanın o kadar zaman çamaşır rezil olduk. Yanlışlıkla annem de başka zaman bir saatlik programa alıyor ve diğer çamaşırlarda rezil halde. İlgilenen, değişim, iade yapan raporları istememe rağmen atan yok, rica ediyorum. Konu ile ilgilenin, biz günlerce emek verip çalışıyoruz. Onun parasını ödemek için teşhir veya ikinci el almadık, kafamız rahat olsun diye bunu yaşatmayın.

17 Kasım 2024 16:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Bu her üründe geçerli bir durumdur aklınızda bulunsun

İlk altı ay içinde satıcı ürünün ayıplı olmadığını ispatlamak la yükümlüdür ürünün ayıplı çıkması durumunda seçimlilik haklarınız var buna değişim ve para iadesi de dahil ücretsiz onarımı seçmeyin

Altus Çamaşır Makinesi Sürekli Arıza Çıkarıyor Çözüm Bulunmuyor

Habibe