Salih sonuçtan hiç memnun değil

Altus Marka Derin Dondurucu Arızası

20 Mart 2024 14:53

Merhaba, 29.09.2020 tarihinde internet üzerinden satın almış olduğum Altus marka AL 708 E model derin dondurucum, 3 yıl garanti süresinin bitiminden 10 gün sonra arızalandı. Yetkili servise arıza kaydı oluşturduk. Servisten gelen teknisyen, gaz kaçağı olduğunu ve kompresör dahil tesisatın değişmesi gerektiğini, bunun tahmini olarak 7-8 bin TL civarında bir masraf çıkaracağını belirtti. Arızanın garanti süresi dolmasından hemen sonra meydana gelmesi, Altus markasına olan güvenimi sarsıyor. Bu durumun normal olmadığını ve derin dondurucumda sakladığım tüm gıdaların bozulduğunu belirtmek istiyorum. Maddi ve manevi olarak büyük zarara uğradım. Evimdeki tüm eşyaları Arçelik Altus güvencesi altında satın almıştım, ancak yaşadığım bu sıkıntı nedeniyle üzgünüm. Markanız, reklamlarında kalite ve hizmetten bahsediyor ancak benim algım maalesef olumsuz yönde değişti. Eğer markanız gerçekten arkasında duruyorsa ve mağduriyetim giderilirse, ancak o zaman bu olumsuz algının değişebileceğine inanıyorum. Daha önce Vestel marka bir ürün satın almıştım ve küçük bir arıza sonrası garantisi bitmiş olmasına rağmen müşteri memnuniyeti adına sıfır ürünle değişim yaptılar. Sizler de büyük ve güçlü bir firma olarak aynı hassasiyeti gösterirseniz, ürün değişimi ya da benzer bir çözümle mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

25 Mart 2024 08:56

Müşteri iletişim ve servisten memnunum fakat Arçelik güvencesi altındaki Altus marka ürünün yeni olup arıza yapması ve bunu firmanın sorumluluk almaması firmaya olan güveni kaybettirdi. Ücretli değişim adı altında bedel ödemek zorunda kaldık. Bu ekonomik koşullarda paranızın ve zayi olan ürünlerinizin önemi yoksa tercih edebilirsiniz. #Arçelik #Altus

20 Mart 2024 15:19 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

25 Mart 2024 08:52

Şehmus sonuçtan hiç memnun değil

Altus Derin Dondurucu Üç Kez Arızalandı Yiyeceklerim Bozuldu Maddi Zarara Uğradım

Şehmus
25 Ekim 2025 23:00

Sümeyye
05 Kasım 2025 22:13
Üç Yılda Çürüyen Dondurucuya Yüksek Onarım Ücreti Ve İlgisizlik
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
24 Eylül 2024 15:46