Altus Derin Dondurucu Arızası

13 Haziran 2024 21:162.104
Kenan
13 Haziran 2024 14:25

Altus marka çekmeceli derin dondurucu ile ilgili büyük bir problem yaşadık. Bununla ilgili bu videoyu ekliyorum. 5 sene önce aldık yaklaşık bu cihazı. Fakat cihazda bir tasarım hatası olduğunu düşünüyorum. Bu süngerimsi yapının içinden akışkan gaz geçiyor. Sanırım soğuk gaz geçtiği için bu süngerimsi yapıda yoğuşmadan dolayı ıslaklık oluşturuyor olsa gerek. Tasarlanırken bu ızgara tarzı yapı, bu süngerimsi malzemeye sıfır tasarlanıp montajlandığı için zamanla burada küf oluşmuş. Bu küf aşağılara kadar bu hizadan iniyor. Zamanla böyle sanıyorum burayı delmiş, gazı kaçırıp kompresör arızası vs. Dedi servis. Velhasıl bize 7000 küsur lira onarım masrafı çıkardı. Her ne kadar garanti süresi bitmiş olsa bile 5 sene gibi malın makul kullanım ömrünün daha yarısı bile dolmamışken böylesine büyük bir arızayı vermesi kabul edilemez. Zaten dolabın emsalleri 9500 ya da 10000 küsur liraya sıfırını alabiliyorsun. Yani 7000 küsur liraya onarım yaptırdıktan sonra ne anladık bu işten? Dolabın kullanıldığı yerde şu boşluğa giriyor dolap, diğer dolabın yanına. Duvarlardan en az 25-30 cm boşluk var. Mesela şu emsal dolaptan göstereyim. Bir karıştan fazla boşluk var. Gayet rahat bir ortamda çalışıyor. Cihazın misliyle değişimini istiyorum. Yani emsaliyle değişimini istiyorum bedelsiz olarak. Çünkü bu benim hatam değil. Yani ufak tefek bir arıza olsa kendim yaptırabilirim belki ama böylesine malı komple yararlanmayı engelleyecek ölçüde malın kendi bedeli kadar bir arıza vermesi kabul edilemez. Daha malın kullanım ömrünün yarısı bile değil 5 yıl. Yetkili firma yetkililerinden bu konuda destek istiyorum. Teşekkür ederim.

14 Haziran 2024 11:38 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Kenan
14 Haziran 2024 12:39

Sabırsızlıkla iletişime gecmenizi, ve mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz, teşekkürler

8 Ekim 2025 19:30

Size bir dönüş sağlandı mi bu derin dondurucu problemi ile ilgili aynı sorunu bizde yaşıyoruz

Tümünü Gör
Altus Derin Dondurucu İçi Karardı

Altus DerinDondurucu İçi Karardı

Necibe
Altus Derin Dondurucu Şikayeti

Altus DerinDondurucu Şikayeti

Cesim
Altus Derin Dondurucu Bozuldu Sorunu Çözemiyorlar Değişim Yapmıyorlar!

Altus DerinDondurucu Bozuldu Sorunu Çözemiyorlar Değişim Yapmıyorlar!

Hüseyin
Altus Derin Dondurucu Servis Ücreti!

Altus DerinDondurucu Servis Ücreti!

Makbule
Altus Al 708 Gaz Kaçağı Sorunu!

Altus Al 708 GazKaçağı Sorunu!

Ahmet
Altus Beş Çekmeceli Derin Dondurucu!

Altus BeşÇekmeceli Derin Dondurucu!

Abidin

Öne ÇıkanKonular