Şule sonuçtan hiç memnun değil

Altus Bulaşık Makinesi Hezeyanı

23 Ağustos 2024 06:26

5 Kasım 2021 tarihinde yazlık ev için Altus marka bulaşık makinesi aldık, kurulumunu tekrar yazlığa geldiğimiz 13 Haziran 2022 tarihinde yaptırdık. Garantisi o günden itibaren başlamış oldu (orada sadece yaz aylarında ikamet etmekteyiz, maksimum iki buçuk üç ay). Makinenin kurulduğundan beri bir takım sıkıntılar yaşadık; açma başlatma düğmesi bir basmada başlamıyor, defalarca basınca zar zor çalışıyor. Normalde 58 dakikada bitmesi gereken program bazen saatler sürüyor. Pompa sesi geliyor ve açık kapalı tuşu yanıp sönüyor, sinyal veriyor sürekli. Arada yüksek şekilde garip ses geliyor. Aldığımızdan beri toplamda 3-4 ay ancak kullanmışızdır, yılın dokuz ayı başka yerde yaşıyoruz. Garantisi dolmadan elimden çıkmasını istiyorum. Ayıplı ve kusurlu malın zorla dayatılarak kullandırılmasını istemiyorum. Bugüne kadar defalarca servis geldi, hiçbir sonuç elde edemedim. Ana kartı değiştirdiler, çalıştırdım, sorun aynı şekilde devam ediyor. Düzelme olmadı, muhatap bulamıyorum. Değişim ya da iade istiyorum. Artık inanılmaz yoruldum.

23 Ağustos 2024 12:02 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

30 Ağustos 2024 12:00

Maalesef şikayetim çözülmedi ısrarla arıza yok diyorlar, gelen teknik servis için arızadan kasıt ürününün hiç çalışmaması demekmiş başlat düğmesine elli defa da bassan program değişince sonunda çalıştığı için arıza yokmuş, artık evime hiçbir suretle Arçelik gurubunu sokmayacağım, değişim ya da iadenin olabilmesi için prosedür gereği beş defa parça değişmesi gerekiyormuş, artık benimle uğraşamayacaklarını söyleyip Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur diye akıl verip kestirip attılar, hakkımı helal etmiyorum, bir sürü efor sarf ettim, üstüne üstük yalancı çıkıyorum, arıza yok diye rapor tutuyorlar, belki on defadan fazla servisle uğraştım bir de beyaz eşya şans meselesiymiş, öyle diyorlar, üst düzey yetkililer uğraşmayın Hakem Heyeti'ne başvursun demiş, emir büyük yerden, koskoca Arçelik firması dururken, teknik servisin tüketicinin yanında durması da akıl iş değil boşuna havanda su dövdüm. Daha ne olması gerekiyor?

31 Ağustos 2024 06:12

Altus Bulaşık Makinesi Sürekli E02 Hatası Veriyor: Çözüm Bekliyoruz!

Fatih
03 Şubat 02:09