Elif sonuçtan hiç memnun değil

Adıyaman Kahta Altus Çamaşır Makinesi Servis Sorunu

Elif
12 Aralık 2023 17:32

Altus 10 kg çamaşır makinesi kullanıyorum, 10 aydır sahibim. 30 Kasım Perşembe günü programın takıldığını ve makinenin ekranının açılmayıp, yanıp söndüğünü fark ettim. Ürün hâlâ garanti kapsamında olduğu için aynı gün yetkili servis ile görüştüm ve en kısa sürede geleceklerini söylediler. 2 Kasım Cumartesi günü geldiklerinde kartın yandığını ve parça siparişi vereceklerini belirtip ayrıldılar. 6 Aralık Çarşamba günü tekrar gelip kartı taktılar ancak makineyi kontrol etmeden ayrılmak üzereydiler. Durumu fark edip seslenerek kontrol etmelerini rica ettim. Makineyi çalıştırdıklarında takılı olduğu prizin yandığını ve sorunun ısıtıcıda olduğunu fark ettik. Isıtıcıyı da değiştirdiler ancak yine ekran açılmadı. Yedek parça siparişi vereceklerini söyleyerek ayrıldılar. Biz de makineyi götürmelerini ve orada kontrol edip getirmelerini talep ettik. Makineyi götürdüler ve 6 gündür servisteler, ancak sorun hâlâ çözülmedi. Ev çamaşırlarla doldu ve çocukların okulda giyecek kıyafeti kalmadı. Eğer en kısa sürede bu sorun çözülmezse davalık olacağız. Önce marka ile sonra Adıyaman Kahta'daki Altus servisi ile. Eğer servisin makinedeki sorunu çözmek için yeterli bilgisi yoksa, başka bir servisin tüm Kahta halkına yardımcı olmasını talep ediyoruz. Birçok müşteri servisten şikayetçi. Deprem sonrası taşınan Altus servisi hakkında aldığımız bayiye ikinci kez gittik ve müşterilerden gelen şikayetleri dile getirdik. Lütfen bize yardımcı olun, elimizden şikayetçi olmaktan başka bir şey gelmiyor. Her gün müşteri hizmetlerini arıyoruz fakat bir değişiklik olmuyor. Eğer durum böyle devam ederse gerçekten dava açacağız.

14 Aralık 2023 15:02

Merhaba, öncelikle bir daha asla Altus markasını tercih etmeyeceğimi bilmenizi isterim, İsmim Münevver Polat, Adıyaman Kahta da yaşıyorum. 14 gün önce yeni aldığım 10 aydır kullanıyor olduğum çamaşır makinem arıza çıkarttı ve dijital ekranı açılmıyordu, ürün hâlâ garanti kapsamında olduğu için yetkili servis ile iletişime geçtim 2 gün içinde geldiler ürünün kartının yandığını söyleyip yedek parça siparişi yapacaklarını söylediler. Gittiler birkaç gün içinde tekrar gelip parçayı taktılar. "Bakın tırnak işareti içerisinde belirtiyorum ki iyi anlaşılsın, servis parça taktıktan sonra makinenin arızasının çözülüp çözülmediğini bile Kontrol etmeden gidiyorlardı seslenip kontrol etmelerini istedim çünkü bilirsiniz yetkili servise ulaşmak bir hayli zor. " Kontrol ettiler ve çamaşır makinesi çalıştığı prizi eritti, evet demek ki servis sorunu çözecek bilgiye sahip olmamanın yanı sıra bir de prizin yanmasına sebep oldu, sonra abla dediler ısıtıcısı bozulmuş, tamam dedik değiştirin dedik. Yine ekranda hiçbir değişiklik olmadı ekranı sıfırlamayı denediler yine olmadı bakin bu siteye yazdığım 2. Şikayet size yemin ederim 3 öğrencimin okulda giyecek kıyafeti kalmadı giyecek temiz kıyafetleri olmadığı için duş alamıyorlar. Tarlada tütün toplayarak çalıştığım parayı makineye verdim dedim ki iyisini alayım arızasıyla uğraşmayalım. O kadar para veren de müşteri mağdur olan da müşteri. Bakın 15 gün olacak ki mağduruz ve hiçbir şekilde hiç kimse bize geri dönüş sağlanmadı. Ürünün tamiri için atölyeye gideli 7 gün oldu demek ki sorunu çözemiyorlar ya yeterli bilgileri yok ya da makine olacak durumda değil, eğer sorunu çözemiyorlarsa lütfen aynı ürünün yenisi ile değişim yapılsın. Her gün 2 kere yetkili servisi arıyorum bakın gerçekten yeter artık herkes süreci hızlandıracaklarını söylüyor ama hiç kimse mağduriyetimizi çözmüyor çok az bir sabrım kaldı şikayetçi olup dava açmamak için gerçekten eğer dava açarsam DEVLET'in her türlü mağdur müşterinin yanında olacağına eminim. Eğer bir çözüm bulmazsa marka bu mağduriyetime gerekli kurum ve kuruluşlara baş vuracağım. Saygılarımla.

12 Aralık 2023 19:17 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Altus Çamaşır Makinesinde Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği

Rana
30 Mayıs 2024 09:16
Altus Çamaşır Makinesi Pişmanlığım
Altus Çamaşır Makinesi Pişmanlığım
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinemin Arızası Haftalardır Giderilmiyor Mağdurum

Funda