Zara Online İade Sürecinde Müşteri Hizmetleri Karmaşası

15 Aralık 2024 19:57

Zara online dan aldığım ürünlerimin birini 4 aralıkta birini 9 aralıkta mağazaya iade ettim. Müşteri hizmetleri kıvırıp duruyor. Hepsi farklı bir şey yazıyor. Zaten müşteri temsilcisine bağlanmak istediğimde bile otomatik mesajlar atıp delirtiyorlar. Telefonla ulaşma da yok. Mağazaya gittim mağazanın haberi bile yok. Gönderdiniz mi diyorum iadeleri yok gönderme olmuyor. Zaten burada işlenmiş iade edildi yazıyor diyor diyorum o otomatik olarak çıkıyor o anda ama başka bir şey yok mail falan. Mağaza farklı diyor müşteri hizmetleri depoya ulaşınca mail atılacak diyor. Birbirlerinden kopuklar. Bu işi hemen halledin ben Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayetle uğraşacağım yoksa. Eğer param gelmezse iki güne bunu yapıyorum. Bir daha da Zara online dan bir şey almam iade etmem

16 Aralık 2024 10:57

Müşteri hizmetleri asla yardım etmiyor. Depoya ulaştıktan sonra diyor. Zara İstMarina mağazasına soruyorum depoya gönderme yaptınız mı diye öyle bir şey yok diyor ilk defa duymuş gibi. Ben boş boş bekliyorum hep erteleniyor. Bir tek bu var ama ne mail ne başka bilgi ne ücret iadem

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
26 Eylül 2024 14:27
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
12 Ocak 2025 02:17
Zara Online Siparişlerinde Teslimat Ve İade Sorunları
Zara Online Siparişlerinde Teslimat Ve İade Sorunları

Canan
21 Ocak 2025 22:01
Zara Online İade Sürecinde Müşteri Hizmetleri Sorunu
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
05 Haziran 2024 10:55
Figen sonuçtan hiç memnun değil

Figen
09 Ekim 2024 10:44