Selin
24 Kasım 2023 01:22

24 Kasım'da meşhur indirim saatleri geldiğinde, 3 ürünü zaten sepetime eklemiştim. Daha sonra ödemeyi tamamladım. 2 saat sonra banka hesabımdaki ekstre kısmında ödemenin çekilmediğini fark ettiğimde Zara hesabıma girip kontrol etmek istedim; ancak oluşturduğum siparişin 'ödeme tamamlanmadı!' uyarısını verdiğini gördüm. İletişime geçtiğimde ise 24 saat içinde ödemeyi tekrar yapmam gerektiği söylendi. En az 30 kez hem Zara uygulamasından hem de 3 farklı tarayıcıdan, hem PC hem de telefondan denememe rağmen ödeme ekranına geldiğim anda uygulama beni attı ya da web sitesi 'üzgünüz, beklenmedik bir hata oluştu' uyarısı verdi. Sonrasında başka bir sipariş oluşturmak istedim. Tek bir ürün, basit bir ürün aldım ve hemen sipariş maili geldi, ödemem başarı ile gerçekleşti. Ardından en az 10 kez tekrar eski siparişimi tamamlamaya çalıştım, fakat yine aynı uyarılarla karşılaştım. Ürünlerin, 24 saat içinde ödeme yapmam halinde tarafıma rezerve edildiği bildirildi; ancak ödeme yapmam için tüm engeller konulmuştu. Bu durumun bilerek yapıldığını ve sistemin aynı ürünleri mevcut miktardan daha fazla insana satmaya çalıştığını düşünüyorum. Böylece mağduriyet yaşanıyor. Şikayetçiyim.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
31 Mart 2025 01:06
Zara Online Alışverişte Çifte Ödeme Ve İletişim Sorunları
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
06 Aralık 2024 12:28
Zara Alışverişinde Sipariş Ve İade Krizi
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
29 Kasım 2023 19:51

Aleyna
29 Kasım 2024 07:32
Zara'da İndirim Kaosu: Sipariş İptali Ve İade Sorunu
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Şebnem
02 Mart 2024 12:56