Serkan sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 01:59

11 Eylül 2024 tarihinde 5341*****11 sipariş numaraları elbiseyi sipariş ettim 12 Eylül günü iptal ettim. 14 gün iade süreci diye bekletip bir de üstüne 2 hafta daha beklettiler sözde bana dekont atıp. Zara biz iadenizi yaptık diyor banka iade gözükmüyor diyor. Mobil bankacılıktan şikayette bulundum 30-180 iş günü diyor benim param şu an yok. 1590 TL'lik yaptığım alışveriş belki 3000 TL olacak ki aldığım elbiseye zaten zam gelmiş ben bu kadar beklemem zorunda değilim. Asla ilgilenmiyorlar. Görüşmeyi sonlandırıyorlar. Gerçekten çok mağdurum ücretimin üstüme yatıldı acilen ilgilenilmesini istiyorum

04 Kasım 2024 23:12

Bakın şikayet ettiğim günden bu yana hiçbir gelişme olmadı Zara beni aylardır oyalıyor global bir marka bir de para iademi artık yapın sizi mahkemeye vereceğim aylardır şikayet talebinde bulunuyorum yardım istiyorum geri dönüş yok bu benim ikinci şikayet talebim

04 Kasım 2024 23:11

03 Ekim 2024 14:44
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
26 Aralık 2024 18:02
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
21 Ocak 2024 15:39
Zara Elime Ulaştıramadıkları Kargomun İptalini Ve İadesini Yapmıyorlar
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
19 Ağustos 2024 20:31