Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Dilovası Sanayi Bölgesinde Çekmiyor

18 Mart 2024 16:37

Vodafone yetkililerine soruyorum, Vodafone'a geçiş yaptım, Dilovası gibi sanayinin olduğu bir bölgede Vodafone hat çekmiyor! Telefonumu kullanamıyorum. Ne arama ne internet. Sene 2024, on binlerce insanın çalıştığı sanayi bölgesine Vodafone çekmiyor. Ben şimdi kullanamadığım telefonumda ki hattımı taahhüt nedeniyle iptal edebiliyor muyum edemiyor muyum? Diğer operatör de böyle bir sorun yoktu. Eski operatöre daha fazla ödeyip en azından hizmet alabilirim. Hizmet alamadığım Vodafone'e ücret ödüyorum her ay.

18 Mart 2024 17:35 (Şikayetten 58 dakika sonra)
19 Mart 2024 10:56
Uğur
Uğur
28 Mart 2024 12:12

Yaşadığım problem, binlerce kişinin çalıştığı bölgede hattın çekmiyor olması. 9 gün içinde inceleme yapılacaktı. Sorun çözülmedi. Kocaeli Dilovası sanayi bölgesinde Vodafone hattının çekmiyor olması ve benim 1 sene taahhüt imzalamış olmam inanılmaz çaresiz bıraktı. Burada yüzlerce insan birbirine "Vodafone'a kesinlikle geçmeyin bu bölgede Vodafone çekmiyor" diye birbirini uyarması boş değilmiş demek ki. Bende insanları uyarsam sanırım iyilik yapmış olurum, zira insan 2024 yılında ailesiyle hat çekmiyor diye iletişime geçemiyor olmasın. Teşekkürler Vodafone.

Öykü
06 Şubat 2025 11:26
Murat sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 14:37

Tuğberk
16 Eylül 2024 10:58
Vodafone Çekim Sorunu: Şehrin Göbeğinde Telefonum Çekmiyor!
Oguz sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2025 11:31

21 Ekim 2023 16:02