Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Vestel'den Buzdolabının Arkasında Durmadı Bizi Mağdur Etti

30 Haziran 2024 22:08

2017 yılında Kurtköy Media Markt'tan nfk 52011 model Vestel buzdolabı aldım. Buzdolabı iki kapaklı altta buzluk var buzluğun üstünde sebzeliğin alt kısmında su biriktiği için gövdede şişme oldu. Vestel'i aradım servisten geldiler gelen kişi sorunlu zaten doğru düzgün bakmadı bile sadece servis ücreti diye tutturdu. Tartıştık gitti yeni usta istedim. Randevu oluşturdum oluşturduğum randevuyu haber vermeden iptal etmişler 2 gün beni evde beklettiler. Sonunda usta geldi. Gövdenin su aldığını şiştiğini tamir edilemeyeceğini ifade etti. Rapor tuttu. Olağan kullanımdan olmadığını gelen iki ustada ifade ettiği halde fabrikadan arayıp 3 yıllık garanti süresi dolduğu için ücretsiz değişimin olmayacağını 13.500 TL verdiğimiz takdirde eş değer buzdolabı ile değiştireceklerini ifade ettiler. İndirim yaptık. Dedikleri dolap zaten sitelerde 17.000 TL.
Öncelikle dolabın gövdesinin şişmesi zamanla damlayarak olmuş bir olay belki 5 yılda oldu. Tamamen Vestel'in üretim hatası kullanıcı hatası ya da olağan kullanımdan doğan bir hata değil.
Vestel servisi ayrı garabet malının arkasında durmayıp ücretsiz değişim ya da tamir yapmaması ayrı garabet.
Normal sitelerde 17000 TL olan buzdolabını kendi sitelerinde 22.000 TL deyip büyük indirim yapmış gibi 13.500 e sunmaları aklımızla dalga geçmekten başka şey değil
buzdolabının arızasının Vestel'in kendi üretim ya da fabrika hatası olduğunu kabul ederek ürünü ücretsiz değiştirmesini arkasında durmasını beklerdik.
Vestel markası bizi mağdur etti. Aldığım için çok pişmanım.

Dolabın videosunu yükledim

02 Temmuz 2024 12:29 (Şikayetten 1 gün sonra)
04 Temmuz 2024 12:51

Vestel tamamen para odaklı bir şirket olduğunu bir daha gösterdi. Mevzuyu burda klasik tatmin edici olmayan herkese kopyala yapıştır cevap verip geçiştirdi. Herhangi bir dönüş sağlamadı çözüm sunucu bir adım atmadı. Derdimi anlatacağım bir sonraki platform Tüketici Hakem Heyeti olacak. Hukuki yollarla hakkımı arayacağım

Tülin sonuçtan hiç memnun değil

Tülin

Abdullah
25 Ekim 2024 23:49

Ergün
29 Ağustos 2024 22:27
Mutalip sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabım 5 Yılda Arızalandı, Yüksek Ücretli Değişim Teklifiyle Karşılaştım

Mutalip
27 Haziran 2025 14:47