Sinan
09 Eylül 2024 10:06

Merhaba,
Firmamıza üretim içerisinde 16 m² üretim saha bölümüne 02/04/2024 tarihinde hepsiburada.com üzerinden Vestel Flora Doğa Inverter 092 9000 BTU Wi-Fi Klima satın aldık. Klima montajından 1 ay gibi bir süre sonra klimanın havalandırma aparatında çatlama oluştu. Servis 2 defa çağrıldı, personelimizin yaptığını belirterek değiştirmek istemediler. Üretim içerisinde kamera görüntüleri ile kanıtlama yaptığımız takdirde gerekli müdahalenin yapılacağını söylüyorlar fakat çalışan arkadaşlar üretim esnasında oldukları için düşme anı videosunu çekmemişler. Düştükten sonra görüntüsü ve videosu var, bunu asla kabul etmediklerini dile getiriyorlar. Benim bunu video çekme ihtimalimin olmadığını, bir gün önce ve bir gün sonrasının fotoğraflarının olduğunu dile getirsem de kesinlikle kabul etmiyorlar.
Vestel servisi ve Vestel markasından asla memnun değiliz. Almak isteyenler 3-4 kere düşünerek, ürünleri sıkıntılı çıktığı takdirde arkasında durmadıklarını bilerek alsınlar.

16 Eylül 2024 13:29 (Şikayetten 7 gün sonra)
Sinan
16 Eylül 2024 13:37

Merhaba, bildirdiğiniz bütün kanalları deneyerek firmanıza ulaşmaya çalıştık fakat sürekli aynı cevabı aldık ürünün kırılma anının fotoğraf ve videolarını istiyorlar o anı yakalamak neredeyse imkansız hangi gün ve saatte olduğunu bilemiyoruz çalışanlarımız hafta sonu olduğunu beyan ediyorlar lütfen yetkili mercilerden firmamıza dönüş yapılmasını rica ederiz.

20 Eylül 2024 11:02

Samet
29 Temmuz 2024 13:52
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
24 Ekim 2024 15:02

Kardelen
04 Temmuz 18:28

Vestel Klima İç Ünitesi Gürültü Şikayeti

Gönül
25 Temmuz 2024 10:53
vestel-klima-ic-unitesi-gurultu-sikayeti-3.pdf
Efkan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klimanın Soğutmaması Servisten Hala Dönüş Alamadık

Efkan